dalja18In visul ei, Dal Ja era printesa, in realitate insa, in lumea celor „de sus”, se simtea Cenusareasa. La petrecerea selecta la care participa alaturi de Tae Bong, celibatara de 33 de ani descopera o rivala de temut: o avocata tanara, fosta prietena a iubitului ei.
Presat de „mama-soacra” sa-si faca un rost „ca lumea”, Tae Bong cauta solutii pentru a castiga bani. Se angajeaza ca muncitor pe un santier de constructie, dar, intre timp, primeste si propunerea de a lucra ca avocat in echipa ex-iubitei sale. La randul ei, Dal Ja e fortata de d-na Kang sa accepte banii din partea familiei, bani cu destinatie precisa si zilnic sa furnizeze informatii despre fiul ei nepretuit.
Cererea in casatorie a lui Sae Do nu e onorata de Seon Joo. Teama de responsabilitatea enorma pe care mariajul o presupune, trauma pierderii mamei suferita in copilarie si nevoia de a fi inca „libera” sunt cateva dintre motivele refuzului lui Wee Seon Joo.
Intalnirea cu fosta partenera a lui Tae Bong nu e deloc pe placul lui Oh Dal Ja. Tupeista, nepoliticoasa si enervanta, Jang Soo Jin pune mai mult gaz pe foc, aruncandu-i celibatarei de la obraz faptul ca… e interesata de iubitul ei. Ceea ce nu intuia niciuna dintre rivale era ca baiatul pentru care se „duelau”, se lupta pentru viata sa…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
14 × 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.