dalja16Intrigata de faptul ca mama lui Oh Dal Ja are o aventura cu sotul ei si suparata la culme ca fiul cel pretios i-a fost sedus de fiica rivalei sale, d-na Kang ia atitudine. Vizita surpriza facuta lui Jung Ae nu e decat inceputul razbunarii ei. Veniti pe neasteptate la restaurant, Tae Bong si Dal Ja au de infruntat nu doar istericalele d-nei Kang, ci si coada de matura manuita cu iscusinta de mama celibatarei. Tinerii obtin amandoi acelasi lucru: dezaprobarea din partea propriilor mame.
Istericalele continua si acasa, in familia lui Tae Bong. Profesorul Kang afla nazbatia consoartei si, satul de atata disimulare si de reprosurile aduse, decide sa paraseasca locuinta conjugala.
Sarcina celor doi inamorati e de a impaca spiritele in cadrul propriilor familii si, mai ales, de a le imbuna pe mame.
In celalalt cuplu, format din Sae Do si Seon Joo, linistea pare sa se instaleze usor-usor. Sarcina frumoasei gazde de emisiuni pare sa-si spuna cuvantul: somnolenta, pofta de mancare se instaureaza si dau de banuit si celor din jur, dar mai ales lui Sae Do. El e convins ca iubita sa a pastrat copilul.
O noua intalnire dintre fostele rivale, mamele tinerilor indragostiti, are darul de a scoate la lumina vechile rani, dar, in pofida acestui fapt, ele ajung la un punct comun: niciuna nu e de acord cu casatoria „copiilor”. Mai mult, pentru a se asigura ca un mariaj de acest gen nu va avea loc, d-na Kang merge in vizita la cumnata ei, sefa de echipa a lui Oh Dal Ja, pentru a-i solicita ajutorul si a o indeparta pe posibila nora. Insa vestea ca director Oh ar putea fi insarcinata cade ca un trasnet…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
23 − 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.