dalja14Intalnirea cu Wee Seon Joo la departamentul „Obstetrica” al spitalului e clarificatoare pentru Dal Ja. Prietena ei urma sa faca un avort fara instiintarea si consimtamantul iubitului ei, Sae Do. Desi producatorul Shin intuieste starea lucrurilor, superficial si egocentric, nu are curajul sa renunte la viata de „holtei” si sa-si asume responsabilitatea.
Inconjurata de bebelusi care se nasteau sau urmau sa se nasca, alaturi de barbatul de care se simte atrasa, lui Oh Dal Ja ii „scapa” de pe buze o intrebare-cheie. Rapunsul la intrebarea ce-o framanta avea sa-l afle la scurt timp, chiar dupa ziua de nastere a lui Tae Bong.
Intre timp, mama tanarului de 27 de ani face investigatii amanuntite despre familia femeii care pusese „gheara” pe iubitul ei fiu. Descopera cu surprindere ca mama lui Oh Dal Ja e fosta prietena din copilarie si ex-iubita sotului ei. Mare ii e mirarea cand il zareste pe partenerul de viata in vizita la… fosta rivala.
Dar totul e bine cand se termina cu bine: Unni are un bebelus sanatos si acest „dar” al Divinitatii o remonteaza, alungandu-i depresia. La spital, pe langa suportul moral si emotional oferit de de prieteni si de intrega-i familie, tanara mamica se bucura si de prezenta sotului, care se arata smerit si plin de regrete. In ce-o priveste pe Seon Joo, lucrurile iau o intorsatura neasteptata, dar decizia lui Sae Do de a-si asuma cu responsabilitate ipostaza de „tatic” o ia prin surprindere.
Inca o data se dovedeste ca sexul slab e cel puternic. Superfemeia e sef la serviciu, iar acasa, mama si sotie. Si Dal Ja doreste sa devina un astfel de „specimen” pentru tanarul ei iubit. Forta sa sta in iubire si o stie foarte bine, dar important e sa si demonstreze asta…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
19 − 6 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.