dalja13Sentimentul indragostelii e ceva nou si surprinzator pentru Dal Ja: fluturii din stomac o dau peste cap, iar atractia pentru Tae Bong o „rapune” de-a dreptul. Din discutiile cu versatul amic Shin Sae Do, neexperimentata celibatara afla un lucru esential: corpul ei incepe sa-si ceara drepturile, dandu-i semnale pe care nu are dreptul sa le ignore.
Intalnirea cu fosta sotie a reprezentatului Eom nu-i prieste, dar, din amabilitate, Oh Dal Ja ii accepta cadoul: placinta cu mere, insotita, posibil, de otrava gandului ei. Si, astfel, „amanta” se transforma peste noapte, fara voia ei, intr-un adevarat consilier de afaceri pentru proaspata divortata. Surprizele nu se opresc aici pentru Dal Ja. In biroul sefei de echipa Kang, face cunostinta cu o femeie ciudata, o ruda a superiorului ei, care, pe nepusa masa, o ia la intrebari.
Dar toate aceste incidente nu au darul s-o indispuna, intrucat se apropie cu pasi repezi Ziua Indragostitilor, iar Dal Ja, ca de obicei, viseaza cu ochii deschisi. In schimb, prietenele ei de la firma traiesc adevarate „cosmaruri”. Parasita momentan de sot si obligata de situatie, Unni trebuie sa munceasca in plus pentru a-si intretine familia. Wee Seon Joo afla o veste neplacuta care o inspaimanta cu totul, deoarece ameninta relatia ei cu barbatul iubit.
Acasa, lucrurile nu stau deloc pe roze. Apropierea de Kang Tae Bong o sperie, insa intrebarea e: fuge de el sau de sentimentele ei profunde pentru „pusti” ? Comportamentul ciudat al directorului Oh e de neinteles pentru tanarul ei iubit, dar discutia cu bunica acesteia e benefica si clarificatoare pentru Tae Bong.
Cum ciocolatele pentru Ziua Indragostitilor sunt speciale, ele purtand un mesaj de iubire, la firma Handa toti angajatii, inclusiv Dal Ja, raman sa lucreze pana tarziu pentru a remedia o problema aparuta. Insa oboseala isi spune cuvantul atat pentru celibatara de 33 de ani, cat si pentru Unni, insarcinata in 7 luni. La spital, la Sectia Obstetrica, Dal Ja intalneste un chip cunoscut. Dar din ce motiv acea persoana viziteaza departamentul destinat femeilor insarcinate ?

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
28 − 8 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.