creating03In timp ce Yeo Jun isi astepta „logodnica” la aeroport, impreuna cu Kyu Han, prietenul lui, acestia fac presupuneri despre Sang Eun, despre aspectul si despre inteligenta ei, spunand ca e, probabil, o zanatica ce n-a gasit un barbat in toata Australia si a venit in Coreea sa-l nenoroceasca pe el. Toate remarcile rautacioase sunt auzite de Sang Eun care nu pierde ocazia de a se razbuna. Dupa ce il face fizic KO, ii demonstreaza ca nici la replici nu e usor sa-i tina piept. Oricum, sar scantei inca de la prima intalnire dintre cei doi.
Din indepartata Australie, aflam ca Sang Eun nu e chiar logodnica din copilarie a lui Yeo Jun asa cum i se spusese, si ca nici tatal ei nu e binefacatorul si salvatorul tatalui lui Yeo Jun, ca adevarul a fost deformat pe ici, pe colo, prin partile esentiale, cu scopul evident de a-i forta sa se casatoreasca.

Prezentarea: cristinab – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
6 × 19 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.