Primul-ministru al Japoniei, dl Ukai este mare amator de tenis si ii place sã joace in compania membrilor guvernului, inconjurat de ziaristi si colaboratori. La una din aceste partide, ministrul internelor si transportului, Kanbayashi-sensei isi trimite secretara, pe dsoara Miyama sa joace tenis in locul lui, pretextand o entorsa a mainii. Din nefericire dsoara Miyama nu stie juca bine tenis si una din loviturile ei provoaca primului-ministru un lumbago mult mediatizat de presa. In spital, primul-ministru si o parte a membrilor guvernului se straduiesc sa minimalizeze efectele accidentului, pentru a nu ingrijora populatia si pentru a nu da loc la speculatii care ar putea duce la accentuarea instabilitatii partidului aflat pe marginea prapastiei din cauza popularitatii sale scazute in randul locuitorilor. Brusc, televiziunea isi intrerupe emisiunea, pentru a anunta un accident tragic: parlamentarul Asakura Mamoto, membru eminent al partidului Seiyu si fiul sau mai mare au murit intr-un accident de avion, in Vietnam. Locul sau ramas vacant in Parlament e de importanta cruciala pentru partid, de aceea Kanbayashi-sensei isi trimite secretara cea descurcareata in teren pentru a gasi rapid un candidat potrivit care sa castige alegerile pentru postul vacant.

Toate mecanismele partidului se pun in miscare pentru ca opozitia sa nu castige alegerile locale ce demareaza pentru postul de parlamentar al lui Asakura Mamoto.

Prezentare realizata de maman_12003 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
30 − 26 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.