Brain.E12Delegatia plecata la conferinta pentru prezentarea “studiului” profesorului Ko Jehak se intoarce intempestiv si furioasa. Studiul n-a mai fost prezentat deoarece, un altul, cu acelasi nume si subiect, a fost publicat pe internet, sub numele dr.Lee Ganhun! Ca director al spitalului, Dr.Ko Jehak se poate macar razbuna, neaproband angajarea lui Ganghun la cercetare, ca ajutor pentru faza experimentala a profesorului Kim Sangcheol.
Continua si eforturile rasfatatei Jang Yujin, care cauta in continuare oportunitati in strainatate si in acelasi timp staruie pe langa bunastarea tatalui sau. Intr-un final, obtine resurse pe care sa le doneze cercetarii, dar nu le poate ofei doar asa, din generozitate. Trebuiesc pastate ca arma in razboiul de cucerire a omului dorit.
Externarea d-nei Kim Sunim e motivul pentru care protestul doctorului Lee inceteaza. Trebuie sa aiba grija de mama muribunda, sa-i asigure cel mai bun rastimp de viata posibil, caci se simte vinovat de ranchinua gratuita cu care-a trata-o atatia ani. Restul sperantlor sunt complet spulberate. Oare?!
Un apel neasteptat il readuce pe Lee Ganghun la spitaul Chunha. Protestul sau da roade dupa incetare. Conditiile sunt inrobitoare… trebuie sa-si uite complet toata experienta, pozitia la care cu atatea efortuei ajunsese si sa revina la zero; Sa redevina ucenic supus si ascultator, de data asta, in cercetare, in solda personala a profesorului Kim, cu prima saracina, curatenia. A doua lovitura, Seo Junseok ii va fi superior si va trebui sa-i asculte oridnele. Dar poate sa-l sicaneze…sau nici macar asta, fiindca Jihye, consternata, e martora discutiei.
Si incepe reeducarea ca medic, a doctorului Lee Ganghun. Tratamentele trebuiesc aplicate complet, avand grija si de starea psihica a pacientului; doar asa poate functiona vindecarea.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
28 − 7 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.