Brain.E01Dimineata incitanta la bazinul de inot.Etalare de trupuri partial nude, tineri si tinere plini de incuri, priviri furise admirative sau stanjenite. Deodata, incindet tragic: un tanar se prabuseste in convulsii. Ambulanta, spital, diagnostic rapid, decizie ferma: operatie de urgenta. Neurochirurgul Lee Ganghun odrona pregatirea salii de operatie, spre stupefactia celorlalti medici: doar cei doi profesori au dreptul sa opereze dar Lee Ganghun decide ca e prea riscant sa intarzie, chiar daca profesorul Kim Sangcheol e in spital. Generos, le permite celorlati sa asiste pentru a invata din demostratia-i magistrala.
Curand survine un moment de criza, in care anevrismul pacientului sufera o a doua ruptura iar hemoragia pare sa nu se mai opreasca. Pentru orice eventualitate, cere sa fie anuntat profesorul Ko Jehak, mentorul sau, in timp ce medicul Seo Junseok il anunta pe profesorul Kim Sangchol. Din fericire, efortul echipei si indemanarea chirurgului reusesc sa opreasca hemoragia iar pacientul e salvat. Chirurgul probeaza chiar si ultima operatie, clamparea anevrismului, se convinge ca e in stare sa incheie dar prudent, pastreaza laurii ultimei proceduri pentru vicedirectorul spitalului, Ko Jehak, ascultand cu mare satisfacie laudele acestuia. Lee Ganghun e pe drumul cel bun in stradania de a castiga bunavointa sefului sau. Chiar e prezentat unui pacient VIP ipohondru, care l-ar ptea propulsa in lumea sucesului si a banilor, mai ales ca acesta are doua fete de maritat.
Din cauza atitudinii sale arogante, tot personalul spitalului il evita pe Lee Ganghun; doar rezidentii a caror cariera depinde de el il flateaza aproape neconditionat. “Aproape” fiindca exista o rezidenta rebela, Yun Jihye, care-i comenteaza mereu ordinele si de aceea e mereu pedepsita sa lucreze mai mult.Aflam ca insistenta grija a mamei si surorii sale il sacaie si-l deranjeaza iar marea sa slabiciune e statutul social al familiei sale, nedemn de treptele sociale pe care el doreste sa urce.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
29 − 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.