beyond14Episodul 14 – PROSCRISUL
Fluierul, singurul lucru ramas de la tatal lui Se Ro, isi face acum datoria, caci aflat din nou in mainile lui Young Won, aceasta il pune in functiune si cei doi incearca sa se departeze de toate problemele. La fel cum alta data Doo Joon tatal lui Se Ro fugind de Kang Jae a avut accidentul mortal, si cei doi ajung la spital. Fara scrupule, Kang Jae profita si ia filmul incriminator, ca sa se puna la adapost in cazul in care s-ar hotari eliminarea lui din joc. Nici Han Tae Oh nu se lasa mai prejos si smulge perfuzia lui Se Ro. Ajutat de prietenii sai, Se Ro isi pune bunica la adapost. Prin secretarul Ahn, Se Ro capata documentele lui Han Tae Oh compromitandu-l definitiv. Doar asa va reusi sa-i intoarca acestuia faptul ca voia sa-l acuze din nou pe nedrept.
Young Won isi pedepseste tatal, marturisind ca zvonul despre afacerile murdare ale acestuia sunt adevarate. Spunandu-i ca el a publicat toate documentele, Se Ro se prezinta in fata ei ca ucigas al fostului logodnic, un hot si un escroc, numai ca ea sa nu-si urasca tatal, nestiind ca ea a aflat deja totul. Fugind de politie Jeong Se Ro ramane in continuare proscris.

Prezentarea: otilia_tec – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
13 + 28 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.