Toti incearca sa afle unde a disparut, brusc, Shim Gun Wook. Unii, se pare, stiu mai multe decat altii. Ca de exemplu doamna Shin, care cu stupoare afla ca Gun Wook ar fi disparut din spitalul unde fusese gasit de omul ei de incredere, trimis special sa-l omoare. In acel moment are o criza de nervi amestecata cu un atac de panica, care tradeaza, daca mai era nevoie, ura imensa ce o poarta acestui strain ce i-a distrus familia. Dar adevarul intotdeauna iese la iveala, si in curand misterul disparitiei lui Gun Wook va fi elucidat datorita abilului detectiv Kwak („Oac-oac”, cum glumise la prima intalnire cu doamna Shin). Lucrurile se vor limpezi, surprizele nu vor inceta sa apara nici in acest ultim episod, care ne demonstreaza ca viata nu doar ca ofera mereu o a doua sansa fiecaruia, ci si ca de cele mai multe ori este nedreapta. Finalul este unul ferm, fara urme de indoiala, desi cu siguranta fanii si-ar fi dorit ca lucrurile sa se incheie intr-un cu totul alt mod pentru fiecare personaj in parte. Acest ultim episod este, poate, lectia finala pe care viata o da tuturor personajelor, o lectie plina de invataminte si de surprize neasteptate.

Un serial care cu siguranta v-a incantat timp de 17 episoade, si care va ramane pentru multi una din nepretuitele comori pe care asiacinefil vi le-a adus aproape de suflet in aceasta torida vara.

2 Comments

  1. Buna ziua,
    Mi-a placut aceasta minisaga coreeana.
    Finalul, da, absolut imprevizibil, si chiar nedrept,(viata te loveste atunci cand nu te astepti -human nature-),deocamdata nu pot spune mai multe ca probabil nu toti au vazut serialul pana la sfarsit.
    Best couple: Shim Gun Wook si Moon Jae In, povestea lor de dragoste m-a impresionat.

  2. un sfat pentru cei care inca nu au terminat de vazut ´bad guy´ si isi doresc un happy end… opriti-va la minutul 45 al ultimului episod. ve’ti sfarsi acest serial cu zambetul pe buze.

Post your comment

Solve : *
18 ⁄ 18 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.