Ajuns la casa nobilului servit de Bek-ho, De-gil recunoaste in acesta cu uimire pe cel pe care il cauta de zece ani, pe fratele lui On-yon, Kun-nom. Acesta ii arunca in obraz ca On-yon s-a casatorit cu Song Te-ha si ii dezvaluie un secret pastrat cu grija pana atunci: faptul ca acea crima oribila si incendierea se datorau purtarii oribile a nobiluilui ce fusese tatal lui De-gil… dar si al lui Kun-nom si ca acesta si-a ucis cu buna stiinta tatal, pentru a-si salva de la moarte sora vitrega, pe On-yon. De-gil vrea razbunare cu orice pret, si cand Sol-hwa e luata prozoniera de catre oamenii lui Kun-nom nu ezita sa rezolve fara mila situatia.

In acest timp, Te-ha si tovarasa lui de drum sunt prinsi in capcana si reusesc cu greu sa scape, cand Te-ha o salveaza pe On-yon de lovitura unei sageti. In timp ce ii panseaza rana, tanara afla mai multe despre fugarul de care se simte tot mai aproape. Chol-wung e si el aproape, pe urmele micului print mostenitor, si incet, incet itele se aduna in jurul acestui micut copil orfan.

Prezentare realizata de maman_12003 – www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
23 − 11 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.