Dupa tragicul si neasteptatul eveniment petrecut in familia Hong, atmosfera este sobra la resedinta familiei. Intr-una din zile, Gun Wook se retrage cu Tae Ra intr-un loc mai ferit, si din intamplare sunt surprinsi de Jae In iar mai apoi de Mo Ne intr-o ipostaza mai intima. Secretul celor doi indragostiti clandestini este dat in vileag, riscand sa compromita casnicia lui Tae Ra. Sotul acesteia, procurorul Park, simte ca se petrece ceva si isi urmareste sotia. Dar ceea ce pare la o prima vedere o aventura a sotiei sale se dovedeste doar o fateta a casniciei esuate a celor doi, al carei singur rod fericit este micuta si nevinovata So Dam. Gun Wook are un as in maneca in privinta procurorului Park, astfel ca jocul poate continua.

Incercand sa ii salveze casnicia surorii sale mai mari, dar si pentru a o indeparta de Gun Wook, Mo Ne pune la cale o calatorie in Europa impreuna cu sora ei. Asta in timp ce doamna Shin nu reuseste sa-si revina dupa tragicul eveniment. Interesata, ca si sotul ei, presedintele Haeshin Group, de a afla cine este vinovat pentru nefericirea care s-a abatut asupra familiei, doamna Shin ajunge sa aiba o noua confruntare cu… Jae In. Dar de aceasta data lucrurile se schimba, iar Jae In reuseste sa pareze cu succes criticile ascutite ale patroanei sale. Nu in ultimul rand, Hong Tae Seong pare a se trezi la realitate si a se maturiza brusc. Nu e oare, insa, prea tarziu ?

0 Comments

Post your comment

Solve : *
25 + 21 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.