Industria jocurilor de noroc nu-i o gluma. In avionul de cursa spre insula Jeju, cu stupoare, Jung-Won ii vede discutand amical pe Sang-Du, cel din biroul tatalui sau si… Dae-Soo, cel ce ameninta viata lui In-Ha. In aceasta intreprindere, este rivalul tatalui sau, caci e consultantul presedintelui Suh, iar tatal sau il incurajeaza sa lucreze pentru acesta!
Se pare ca in afara planurilor manageriale, presedintele Suh mai are o strategie… caci da ordin ca angajatul cel nou de la securitate, cel care-a venit din puscarie, sa invete jocurile de cazinou. I se aloca un dealer, doar pentru instruirea lui… si directoarea Jang i-o repartizeaza pe Soo-Yeon. Cei doi reusesc sa aiba niste timp liber, fiindca lectia e deja stiuta… In-Ha a invatat deja totul, studiind partidele clientilor pe monitorul de supraveghere a salii. Eforturile sunt rasplatite din plin… presedintele Suh Seung-Don il vrea in postul de supraveghetor de sala! Doar ca asta nu s-a mai pomenit inca si invidia colegilor nici macar nu e disimulata. Flerul sau insa, isi arata roadele.
In acelasi tmp, visurile lui Jung-Won par a deveni realitate mai repede decat credea fiindca Jin-Hee, fiica patronului, ii propune nu doar o afacere, ci chiar mai mult decat un parteneriat …magulitoare propunere!
O data hotelul si cazinoul achizitionate, urmeaza investitiile. Spatiile de cazare trebuiesc suplimentate pentru a primi turisti straini. Oare asa usor sa fie? Choi Do-Hwan are oamenii pe insula… Sang-Du si Dae-Soo,, care se straduie sa “convinga” ceilalti actionari sa-si vanda cota parte din capital domnului Choi. Metoda de convingere se afla vizionand filme americane specifice bransei, iar Jung-Won, oripilat, afla cum isi va atinge scopul tatal sau.
Intamplarea face ca Jung-Ku sa-l vada pe “Pusti” si sa-l poata anunta pe In-Ha de iminentul pericol.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
25 − 19 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.