In cel mai greu an de inchisoare, inaintea eliberarii, In-Ha face o greseala: isi apara colegul de celula si se vede definitiv implicat in viata secreta a bandelor incarcerate, care nu difera cu mult de cea a bandelor din sordida libertate. Pentru a-si pastra viata, cei doi trebuie sa recupereze banii pierduti la carti de Yoo Jong-Ku, in fata mai priceputului trisor al bandei rivale. Noul jucator, Piciul, se dovedeste a fi fratele lui Yim Dae-Chi, cel care a jurat sa-i razbune moartea ucigandu-l pe In-Ha. Tensionata partida in care Piciul da tot ce poate e castigata de In-Ha si astfel partidele de noapte iau sfarsit. Pare ca lucrurile s-au linistit, dar in lipsa pericolului fizic, cosmarurile fac noptile albe pentru In-Ha. Mult asteptata zi a elibrarii a sosit, cu amenintari teribile din partea lui Yim Dae-Soo, cu entuziasm si caldura din partea prietenilor si, in sfarsit, cu mult dorita vizita la manastirea Soo-Yeon-ei.
Petrecerea de de bun venit de la club, pasnica la inceput, se termina zgomotos, caci pentru In-Ha, declicul unui briceag suna ca nu tun… nu degeaba si-a antrenat toata viata simturile…
Novicea Angela se declara nepregatita sa infrunte drumul calugariei si decide sa accepte viata tumultuoasa din afara manastirii, redevenind Min Soo-Yeon. Isi ia ramas bun de la copii, la fel de nabadaioasa ca de obicei, dar de fapt se straduie sa-si inghita lacrimile sub vorbe aspre, ca sa faca despartirea mai usoara. La recomandarea maicii Maria, isi gaseste de lucru in lumea cazinoului, a masinilor de jocuri mecanice si a meselor cu postav verde. Ciclul de pregatire al crupierilor se termina cu un examen dificil, de indemanare, concentrare si cunostinte. Va fi oare destul de buna novicea Angela?
Intepatura de cutit nu a fost un atentat obisnuit; oamenii lui Yim Dae-Soo isi dau toata silinta sa-si ultumeasca seful si In-Ha e urmarit fara crutare. Tae-Joon vrea sa-l ajute arestandu-i dar, in lumea interlopa, asta nu e o rezolvare, caci ar fi in pericol toti cei apropiati tintei.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
14 + 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.