dalja17Gandul ca femeia care a pus gheara pe fiul ei cel pretios ar fi insarcinata o face pe d-na Kang „sa-si piarda mintile”, asa ca de aici pana la a face uz de „armele” proprii nu e drum lung. Dar plansetele, istericalele si amenintarile nu mai impresioneaza pe nimeni. Mai mult, sefa de echipa a directorului Oh pune piciorul in prag: cumnata sa trebuie sa invete sa-si rezolve problemele personale… acasa.
Cum mamele se mentin pe pozitie, Tae Bong si Dal Ja decid sa schimbe tactica. Pentru a fi acceptati de familia celuilalt, trebuie sa fie pe-aproape si sa-i „sufoce” prin atentia acordata. Zis si facut ! Disparitia subita a inamoratilor da de gandit mamelor care, speriate de o posibila poveste intre „Romeo si Julieta”, ajung, in cele din urma, sa „capituleze”.
De teama sa nu devina „catuse” unul pentru celalalt, Wee Seon Joo si Shin Sae Do continua sa aiba secrete, numai ca acestea le-ar putea schimba viata radical. Unul ascunde „bebelusul”, celalalt, o plecare in strainatate pentru doi ani.
Petrecerea „elitistilor” la care participa Dal Ja alaturi de iubitul ei pare una din povesti. Numai ca, pe neasteptate, vraja se sfarama si director Oh se trezeste la realitate: acela nu e mediul ei, ea nu mai e atat de tanara si, in plus, mai are si concurenta…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>