Yoo Seung Ho in Imaginary CatOdata incheiat proiectul „Magician of Joseon”, unul nou sta sa inceapa pentru Yoo Seung Ho, actor care isi soca fanii in 2013 cu inrolarea in armata. E vorba de serialul “Imaginary Cat”, in care va aparea alaturi de Cho Hye Jung. Scenariul este adaptarea unui webtoon despre viata de zi cu zi a unui artist webtoon si a pisicii sale, mai exact a unui moracanos si a pisicii sale ursuze, si felul in care cei doi ajung sa isi vindece sufletele ranite pentru ca atat el cat si Bok Gil au fost raniti in trecut. Serialul, care va avea opt episoade si va fi difuzat de MBC Every1 la sfarsitul acestei luni, se va folosi de vocea actritei Han Ye Ri (“Road No. 1”, “Sea Fog”, “Commitment”) pentru a da glas la propiu pisicii Bok Gil, un adevarat Garfield portocaliu si pufos.

Yoo Seung Ho este un artist webtoon care are si un al doilea loc de munca la o librarie, un tanar cu multe visuri care sunt infranate chiar de incapatanarea si egoismul sau. Nu suporta oamenii, si pisica Bok Gil este singura in fata careia isi deschide inima. Pe Bok Gil a intalnit-o intr-o zi ploioasa pe strada si se decide sa o ia si sa traiasca in casa lui.

Serialul va spune povestea din perspectiva lui Hyun Jong Hyun (Yoo Seung Ho), dar si din perspectiva lui Bok Gil, pisica avand un alt punct de vedere asupra lucrurilor care nu merg din viata lui Hyun. Desi nu poate sa-i ofere vreun sfat, reuseste sa fie o sursa de confort si de sprijin in momentele mai grele prin care trece Hyun.

Cho Hye Jung va juca rolul unei tinere care are grija de pisicile maidaneze. Dupa pierderea pisicii in copilarie se simte responsabila pentru pisicile intalnite pe strada. Dupa o simpla privire aruncata asupra lui Hyun Jong Hyun, aceasta se indragosteste de el la prima vedere si nu se sfieste sa o arate.

Ce este mai amuzant este ca pe langa Hyun Jong Hyun, si Bok Gil are propriul sau teaser (le puteti viziona mai jos), MBC Every1 difuzand ambele teasere. Serialul va fi difuzat incepand din 24 noiembrie.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

1 Comments

Post your comment

Solve : *
14 × 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.