Dupa ce conflictul cu delegatia chineza s-a rezolvat gratie blandetii lui Song-yeon si a intelepciunii regelui, acesta afla cu bucurie inca o veste buna: iubita lui asteapta un copil. Acest fapt imbucurator inmoaie si inima mamei regelui, care o accepta pe Song-yeon oficial in familia regala, spre bucuria fiului ei si spre supararea celeilate concubine regale ce fusese aleasa de ea.

Procesul de reforma continua la palat si in tara, regele reorganizeaza trupele din capitala, creand ingrijorarea factiunii Noron, total excluse din evenimente, si a reginei vaduve, care asteapta in orice moment sa fie ucisa de regepentru rolul ei in decaderea secretrului Hong. cei trei capitani crediciosi ai regelui sunt avansati precum merita si implicati tot mai mult in treburile armatei. regele are planuri mari si in ceea ce priveste localitatea Suwon, unde vrea sa faca noi investitii, privite cu suspiciune de catre nobilii din capitala, care isi simt pozitiile amenintate. Vechii dusmani ai regelui incep sa se miste pe ascuns, organizandu-se ajutati de tradatorul Kim Gui-ju, care organizeaza un detasament de interventie din luptatori de elita. Lucrurile se pun in miscare si printre adversarii, si printre sustinatorii regelui. 

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>