Fratele reginei, lordul Kim Gui-ju decide sa scape repede de printul San, si pentru asta vrea sa provoace explozie la Sarbatoarea Primaverii. E cat pe ce sa fie prins de print cand preia salpetrul necesar fabricarii prafului de pusca, dar viclenia lui inascuta il ajuta sa scape cu fata curata din incurcatura.ba chiar ii spune acestuia cu un tupeu inimaginabil: ” Spectacolul de anul acesta nu il veti uita niciodata.” El ia legatura cu ministrul riturilor, ca sa modifice protocolul si sa il aseze pe print in locul sotiei sale , pentru a fi asezat chiar la locul exploziei, si acesta e de acord sa faca aceasta modificare in protocol, fiind si el membru in factiunea Noron.

Inspectorul Hong ajutat de Dae-soo, banuieste ca sarbatoarea va fi momentul atentatului, dar nu stie care din etapele sarbatorii va fi ales de atentatori, oportunitatile fiind prea multe si imposibil de supravegheat, si nici nu indrazneste sa se gandeasca la faptul ca insasi regina, atat de corecta mereu, ar fi implicata. El ii pune totusi pe ofiterii Kang si Seo pe urmele lordului Kim, si rezultatele nu se lasa asteptate.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>