won-bin-lee-na-young-weddingDupa doi ani de intalniri discrete, tinute departe de ochii presei de scandal, Won Bin, starul din „The Man From Nowhere” si Lee Na-young (The Fugitive: Plan B) s-au casatorit intr-o nunta secreta pe data de 30 mai 2015. Vestea si publicarea pozelor de nunta de catre agentia celor doi a luat prin surprindere pe toata lumea, cu toate ca intreaga presa din domeniu stia prea bine cat de privata e viata personala a lui Won Bin, de prea putine ori reusind sa obtina vreo noutate in aceasta privinta. Cuplul s-a intalnit pentru prima data in 2011 prin intermediul agentiei Eden 9, care ii reprezinta si astazi, vestea ca cei doi se intalnesc fiind facuta publica abia in iulie 2013. De atunci pana in prezent, relatia lor a fost una discreta si tacuta, incat nu ai fi spus ca cei doi se intalnesc daca nu ai fi aflat in urma cu cativa ani aceasta stire. Nunta s-a tinut in mare secret in orasul natal al lui Won Bin, Jeongseon, iar la ea au participat doar membrii familiilor lor, intr-un decor foarte modest.

In ultimele zile, cei doi cunoscuti actori au fost prinsi in mijlocul unor zvonuri pe care presa de scandal le-a preluat imediat, amplificandu-le. Won Bin si Lee Na-young, a caror nunta recenta se zvoneste ca ar fi fost una grabita de o posibila sarcina a sotiei, au negat aceste afirmatii lipsite de temei. Ca raspuns la zvonurile ce au continuat sa circule in mediul online din momentul in care a aparut stirea despre nunta secreta a celor doi, un reprezentant al agentiei ce ii impresariaza pe cei doi actori, Eden 9, a facut, azi, o declaratie oficiala legata de acest subiect. „Singurul lucru pe care vi-l putem spune cu certitudine e ca nu e deloc adevarat ca Won Bin si Lee Na-young s-au casatorit din cauza unei sarcini premaritale. Lee Na-young nu e inscarcinata.” Reprezentantul a adaugat: „Se pare ca lumea crede aceste zvonuri deoarece zvonul despre nunta celor doi, ca si cel despre faptul ca rochia miresei a fost facuta de designerul Ji Chun Hee s-au dovedit adevarate. Nu stim de ce acest gen de stiri continua sa tot apara.” Cu toate acestea, cuplul proaspat casatorit isi doreste, in viitor, sa aiba unul sau mai multi copii: „Amandoi viseaza sa devina o familie fericita prin completarea cu copii adorabili. Faptul ca vor trebui sa astepte vestea unor copii cat de curand posibil dupa ce s-au casatorit, e un dar ce le va fi daruit de Ceruri.”

Legat de revenirea celor doi la actorie, agentia de impresariere a spus: „Amandoi studiaza tot timpul oferte de distribuire, inca dinainte de nunta. Acum ca au terminat cu aceasta, vor incerca sa revina curand in noi productii. Studiaza cu atentie posibilitatea aparitiei in proiecte viitoare, ca e vorba de seriale sau de filme. Pentru ca au lipsit o lunga perioada de timp, planuiesc sa revina in prim plan inainte de sfarsitul acestui an.” Won Bin nu a mai aparut intr-un proiect personal din anul 2010, de la The Man From Nowhere, in timp ce Lee Na-young n-a mai aparut intr-un serial din acelasi an, in 2012 fiind protagonista feminina in filmul politist „Howling”.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

1 Comments

Post your comment

Solve : *
21 × 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.