the-great-king-15Cu indoiala si teama in suflet, preotesele de la Templu se vad nevoite sa se supuna Kihei, noua Prezicatoare. Aceasta continua planul de a prelua controlul in Gungnae si in tara, si ii cere seniorului Yon sa inlature din guvern pe toti sustinatorii regelui. Puterea ei vrajita e tot mai mare si insusi seful Hwachunului e foarte prudent in relatia cu ea.

Intre timp, la Gwanmi, situatia e disperata. Seniorul demonic din Gwanmi e de neinvins. El ii pune la pamant fara efort pe Jumuchi si Sujini dar, la apropierea regelui se comporta inexplicabil : cu mana la piept, cuprins parca de o durere cumplita de inima, se retrage fara lupta, ducand-o insa cu el pe Sujini cea cazuta in lupta, sub privirile neputincioase ale regelui Dam-Duk.

In timp ce generalul Heuk-Gae isi asteapta spasit pedeapsa pentru neascultare, regele e nevoit sa accepte faptul ca Ho-Gae nu i-a ascultat ordinul si trebuie sa se retraga de sub zidurile fortaretei Gwanmi, daca nu vrea sa fie zdrobit de armata printului Ashin din Baekje. Decide ca a doua zi dimineata sa porneasca spre casa cu armata. Desi Hyun-Go, maestrul Guh-Mool, nu il aproba, nu se poate impaca cu gandul de a o lasa pe Sujini fara aparare in mana demonicului senior din Gwanmi.

Acelasi gand secret il are si Hyun-Go, sprijinit pe neasteptate de Jumuchi cel morocanos.

Vine seara. Sub aripa intunericului, manevrele secrete de salvare a lui Sujini demareaza…

2 Comments

  1. Un serial de exceptie, un episod pe masura. Cu fiecare episod ce te tine in suspans doresti sa afli deznodamantul acestei povesti / ( legende ?)

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>