Dupa doisprezece ani de la aparitia in blockbuster-ul “The Host” din 2006, actorii Song Kang-ho si Park Hae-il vor juca din nou impreuna in filmul istoric “Naratmalssami” (“National Language”), ce va fi finantat si distribuit de Megabox Plus M, filmul fiind debutul regizoral al experimentatului producator Cho Chul-hyun.

Song Kang-ho va interpreta rolul regelui Sejong, al patrulea rege al dinastiei Joseon, caruia i se atribuie crearea alfabetului coreean, Hangul. Park Hae-il va fi un calugar ce il ajuta pe rege in demersurile sale, dar ale carui contributii la crearea sistemului coreean de scris nu au fost recunoscute cum se cuvine, in scrierile istorice.

Filmarile vor incepe in a doua parte a anului, Song Kang-ho fiind ocupat cu productia filmului “Parasite”, noul film al lui Bong Joon-ho, ale carui filmari incep in aceasta luna. Intre timp, Park Hae-il filmeaza la serialul “High Society”, alaturi de Su Ae.

Song Kang-ho si Park Hae-il au mai jucat impreuna in “The Host” si in “Memories of Murder” din 2003. Alaturi de cei doi actori vor juca si Jeon Mi-sun care a jucat in 2013 in “Hide and Seek” si “The Last Ride” din 2016.

Desi este debutul regizoral al lui Cho Chul-hyun, acesta este producator de douazeci de ani, printre productiile de care s-a ocupat gasindu-se “Hi, Dharma” din 2011 si mai multe filme ale lui Lee Joon-ik. Cho Chul-hyun a scris si scenariul pentru celebrul “The Throne” din 2015, regizat de Lee Joon-ik.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
21 ⁄ 7 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.