Song Yoon-ah si Sol Kyung Gu in Lost in Love
Song Yoon-ah si Sol Kyung Gu in Lost in Love

Inca un cuplu de actori de prima mana ai cinematografiei coreene a hotarat sa isi uneasca destinele ! Marele star Sol Kyung-gu (41 de ani) (Public Enemy Returns, Voice of a Murderer, Silmido) se va insura cu Song Yoon-ah (35 de ani) din serialul „On Air” sau filme ca „Face”, „Lost in Love” sau „Arang”. Cei doi au jucat impreuna in 2 filme (Jail Breakers -2002 si Lost in Love – 2006), ambii castigand aprecierea publicului: Song Yoon-ah a castigat pentru prestatia din „On Air” premiul de excelenta feminine acordat de SBS, in timp ce Sol Kyun-gu a castigat 3 premii (din care 2 internationale) cu 3 filme diferite, pentru prestatia de exceptie: in 2000 – la festivalul international de la Bratislava (pentru Peppermint Candy), la Grand Bell Award in 2002 pentru prestatia din Public Enemy, si in 2003 premiul pentru prestatie in rol principal la festivalul de la Seattle, pentru filmul Oasis.

Cei doi s-au intalnit pe platourile de filmare ale filmului „Jail Breakers”, in 2002, insa pe atunci nu isi dadeau intalniri. „Am jucat in doua filme impreuna, dar pe atunci nu ne-am adresat unul altuia la un nivel strict personal. Oarecum prin intermediul destinului ne-am reintalnit, mult mai tarziu, si abia atunci am inceput sa ne dam intalniri„, explica Song Yoon-ah. Cei doi nu au anuntat, inca, locatia unde se va tine ceremonia casatoriei, insa s-au gandit sa nu calce pe urmele modei actuale a casatoriilor celebritatilor, care tind ca prin aceasta sa se afla in atentia presei. De aceea, se pare, nu vor opta pentru un hotel, unde sa aiba loc ceremonia, cum este la moda in prezent. „Vrem o nunta simpla„, a adaugat Song.

Data la care cei doi se vor casatori este 28 mai 2009.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
14 − 8 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.