Cu ajutorul lui Mi-shil, Deok-man reuseste sa construiasca observatorul. Este si  ea mirata de neasteptata „buna intentie” a lui Mi-shil. Dar ce nu stie ea este ca acest accept al lui Mi-shil e un test de-al ei pentru a vedea cum se va descurca Deok-man in acest controversat proiect. In momentul in care Deok-man este la observator pentru a participa la ceremonia de inaugurare a constructiei, constata ca nu este deloc primita cu entuziasm de putinii oameni stransi acolo. Din contra, acestia incep sa-i puna intrebari care vor sa-i demonstreze ca poporul e prea putin interesat de cand va avea loc o eclipsa sau de cand va ploua, singurele lor preocupari fiind lucrurile legate de viata imediata. Si, din senin, apare.. So-hwa, care o striga cu ultimele puteri pe Deok-man, din departare. Momentul este inaltator si extrem de emotionant. Printesa redevine pe loc tanara Deok-man, si este foarte  tulburata de aparitia celei care pentru multi ani i-a  fost mama si pe care o credea moarta in desert. So-hwa nu ii spune acesteia ca a fost tinuta captiva de Mi-shil, dar ii povesteste ca Chil-suk a fost cel care a salvat-o de la moarte in desert.

La randul ei, Mi-shil are planuri mari cu Chil suk. Ea doreste sa il numeasca  instructor suprem al Hwarangilor, si sa ocupe locul lui Mun-noh . La ceremonie insa  va aparea un personaj care pana cum fusese in umbra, iar prezenta lui va inviora serialul mai multe episoade la rand.

Prezentare realizata de deniss

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 + 25 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.