Mi-shil afla unde se ascunde Deok-man si ii trimite pe Seol-won, Bo-jong si Seok-pum sa o prinda. Lordul Eul-jae, fara stirea regelui, trimite trupe pentru a o omoripe Deok-man, sperand ca odata cu disparitia ei temelia regalitatii din Silla va ramane neatinsa. El il convinge si pe tatal lui Yu-sin, Kim Seo-hyun,  sa conlucreze impreuna pentru uciderea lui Deok-man, in schimbul unei casatorii regale dintre Yu-sin si printesa Cheon-Myung.
Deok-man si Yu-sin se refugiaza intr-un sat aflat in carantina din pricina unei molime. Aici ei il cunosc pe Bi-dam un tanar trimis de maestrul sau sa culeaga ierburi ca leac pentru cei bolnavi din sat. Bi-dam, un tanar cu o personalitate puternica, imprevizibil si cam nestatornic, ii ajuta pe cei doi, dar motivele lui nu sunt tocmai altruiste. Un episod alert in care noile personaje aduc un plus de savoare si umor.

Prezentare realizata de deniss

0 Comments

Post your comment

Solve : *
40 ⁄ 20 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.