queen18Episodul 18 – Sa rezolvam nodul din inimile noastre

Eun Sol a devenit o luptatoare redutabila si e de ajuns sa ia o hotarare ca sa o duca la indeplinire in totalitate. Luand decizia de a trai cu Shin Jeon, isi incruciseaza spada cu Mi Sook, iar aceasta isi da seama ca in persoana lui Eun Sol are un adversar pe masura. Cat a alergat dupa Eun Sol, aproape nu a mai stiut ce sa faca sa nu o piarda, dar Shin Jeon clar nu a stiut cu ce noua suferinta se va alege. Shin Jeon inca mai crede in iubirea cu inimioare rosii, balonase si jucarii, insa hotarand sa traiasca impreuna cu Eun Sol, abia acum vede si simte cat de mult a suferit ea din pricina lui, a tatalui ei, a alegerii de a se desparti de el; vede in ea femeia care hotaraste si decide pentru fiecare actiune, dar mai vede si ca ea, o femeie atat de buna si de iubitoare a reusit sa-l transforme pe el, cel care a fost si s-a comportat ca un ticalos in trecut, cand nemilos fiind, din pricina lui au avut de suferit multi oameni. Si nu are cum sa n-o iubesca si mai mult pentru toate acestea.
Adevarata iubire asteapta. Oriunde, oricum, pe orice vreme. Si stie ca intr-o zi, cand celalalt va veni, el se va afla acolo. Neclintit. Iar ceilalati perdanti in ale amorului, ce pot face altceva decat sa cante la karaoke si. . sa bea soju ?

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
19 + 21 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.