Malaiezia, in colaborare cu Thailanda si Vietnam, incearca sa umple golul relativ din domeniul filmelor de arte martiale lasat de Hong Kong. „Kinta 1881” e primul film malaiezian de arte martiale, in care sunt distribuiti campioni locali wushu si care beneficiaza de o coregrafie si o actiune pusa in scena de un veteran al filmelor de actiune din Hong Kong. Un trailer proaspat lansat dezvaluie o actiune impresionanta si caracteristici ale productiei specifice unor mega-succese din tarile vecine, Ong Bak (Thailanda) si The Rebel (Vietnam).

Regizat de C.L.Hor, „Kinta 1881” are o actiune plasata undeva spre apusul secolului 19, concentrandu-se pe „goana dupa cositor” din Valea Kinta din Malaiezia, unde imigrantii chinezi au dat navala cautandu-si norocul. O mina de cositor devine cortina in spatele careia se desfasoara toate intrigile si scenele de lupta atat de gustate de public. Filmul este prima realizare a companiei de productie Absolutely Black, insa ceea ce trebuie sa intereseze fanii acestui film e in principal faptul ca vedetele filmului sunt, cu totii, luptatori de arte martiale in viata reala. Mai mult, unul dintre acestia, Robin Ho, e un fost campion mondial wushu.

Un trailer al acestui film este disponibil si la sectiunea trailere a site-ului nostru.

Articol scris de Alin © asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
23 − 21 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.