Kwon e un agent in Fortele de interventie ale Pazei de Coasta sud-coreene. Pana in urma cu 4 ani a dus o viata linistita, asezandu-se la casa lui si crescandu-si fetita. Insa in urma unui incident, sotia lui este ucisa, iar de atunci, singurul tel al lui Kwon este razbunarea. In prezent, primeste un pont cum ca temutul cap al lumii cotrabandei, Choi Hee Gon, s-ar afla pe o nava care tocmai incearca sa iasa din apele teritoriale coreene. In conditiile in care nava nu poate fi ajunsa de Paza de Coasta decat in apele internationale, o interventie in spatiul territorial al altei tari ar fi putut naste un conflict diplomatic. O decizie trebuie luata de superiori, iar la insistentele lui Kwon, care e ferm convins ca la bordul navei se afla temutul interlope, seful Pazei de Coasta consimte interventia. Din pacate intreaga operatiune este un fiasco total, deoarece interlopul nu este gasit la bordul navei. Cariera si viitorul lui Kwon in cadrul fortelor de interventie ale Pazei de Coasta sunt compromise, acuzat fiind ca a pus o razbunare personala pe plan principal.
Kim Sun Woo e un tanar agent ce lucreaza tot pentru Politia din Gunsan, oras port. Cand nu isi pierde vremea pe plaja acostand fete si impresionandu-le cu look-ul sau devastator, participa la misiuni de interventie si verificare a navelor detectate a intra in apele teritoriale sud-coreene. O astfel de misiune duce la verificarea unui vas suspect. Dupa o interventie in forta si o scurta lupta cu cei de pe nava, Sun Woo gaseste pe umarul unuia dintre oamenii de la bord un tatuaj care ii aminteste de un incident din trecut. Din intamplare, acelasi semn a fost gasit si de celalalt agent, Kwon, pe nava unde interlopul Hee Gon nu a fost gasit. Semnul se afla pe spatele unei poze a familiei lui. Care e misterul din spatele acestui semn ? Ce ii leaga pe cei doi agenti ? Cu siguranta veti afla urmarind acest serial care se anunta exploziv !

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
8 × 21 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.