My Love From The Star posterFiind un copil timid, mama sa l-a sfatuit sa ia cursuri de actorie si astfel a inceput ascensiunea actorului Kim Soo-Hyun, care a inceput sa joace din timpul facultatii cand a avut aparitii in doua musicaluri. Debutul in k-drame a fost in 2007 cu serialul Kimchi Cheese Smile, urmat de rolurile de copil-adolescent ale personajului principal din Will it Snow for Christmas? si apoi in Giant. Rcunoasterea a venit cu rolul de geniu al muzicii din “Dream High”, pentru care a depus eforturi uriase, invatand muzica si repetand miscari de dans pentru a fi cat mai veridic in rol, iar impreuna cu Taecyeon, Suzi, Iu etc. a inregistrat doua melodii pentru OST-ul aceluiasi serial. Adevarata popularitate de star a obtinut-o in 2012 cu rolul principal din The Moon Embracing the Sun care a avut un rating urias, cucerind mai multe premii si fiind exportat in majoritatea tarilor Asiei. Datorita acestui succes rapid, cele mai cunoscute marci s-au intrecut in oferte pentru aparitiile noului star in reclame, aparand astfel in reviste de prestigiu cum ar fi: Marie Claire, Grazia, Sure dar si in alte domenii, toate astea contribuind la averea personala a actorului cu sume considerabile. Tot in 2012 a avut primul rol pe marele ecran in filmul The Thieves, care s-a vrut o replica a americanului Ocean’s Eleven, si unde se intalneste cu viitoarea partenera din You Who Came From the Stars, urmat de Secretly, Greatly, in 2013 si incununarea succesului cu rolul din You Who Came From the Stars, o k-drama care a cucerit multe premii importante, avand un rating de 26,6%, aducandu-l pe Kim Soo-hyun pe culmile celebritatii. Acum ramane de vazut daca se va mentine acolo. Scenariul serialului You Who Came From the Stars a fost inspirat dintr-o legenda pornita de la consemnarea in jurnalul regelui Gwanghaegun din timpul dinastiei Joseon care descrie aparitia unui OZN pe cerul regatului.

My Love From The Star secventa 1In anul 1609, un OZN aduce mai multi extraterestri de pe o planeta asemanatoare pamantului cu misiunea de a culege informatii si a recolta probe de pe aceasta planeta. Unul din ei va ramane pe pamant patru secole pana la venirea unei comete in 2014. Dotat cu abilitati extraordinare, va strabate secolele ocupand diferite functii, luptand in razboaie, inscenandu-si moartea si schimbandu-si identitate la fiecare zece ani. Acum este profesor universitar, se numeste Do Min-joon si locuieste intr-un apartament, nu are prieteni, nu are telefon si nu are nevoie de nimeni. Asta pana intr-o zi cand in apartamentul vecin se muta o binecunoscuta si populara actrita de k-drame, Cheon Song-yi, care este profund marcata ca acest tanar vecin al ei nu da semn ca ar recunoaste personalitatea uriasa aflata in apropierea lui. In curand ea va descoperi ca vecinul este profesorul ei de la universitate, pe unde trece din cand in cand doar sa-si dea aere de vedeta, si asa, tot dand nas in nas zilnic, incep sa se cunoasca, el ajutand-o de cateva ori, cu toate ca-si impune sa nu o faca; dar descopera fragilitatea si singuratatea din viata ei, si nu poate sa nu intervina, mai ales ca ea trece printr-un evident declin al carierei. Urmarind-o si protejand-o, este mereu in preajma ei, si astfel se indragostesc unul de altul chiar daca se feresc sa recunoasca asta. Dar el nu mai are de stat pe pamant decat cateva luni, si atunci ce se va intampla cu iubirea lor ?

My Love From The Star secventa 2Cheon Song-yi (Jun Ji-hyun pe care am vazut-o in filmul My Sassy Girl, Daisy sau The Berlin File) este o actrita care joaca in k-drame, foarte populara si frumoasa, dar la fel de ignoranta si lipsita de educatie, fiind renumita pe internet prin gafele pe care le face confundand denumiri intre ele cu o nonsalanta vrednica de mila, si de care toata lumea rade; dar ei putin ii pasa. Principalul ei atu este frumusetea si celebritatea pe care i-a adus-o aceasta, dar care i-au atras si invidia si rautatea colegelor, in fata carora nu ezita sa-si arate superioritatea si aroganta pe care i-o dau increderea in sine. Pare increzuta si plina de sine, de fapt ea fiind o singuratica, fara prieteni, cu o mama care este preocupata cum sa-i smulga cat mai multi bani si un frate care considera ca banii i-au risipit familia. Cand incepe declinul carierei ei, se crede sfarsita, dar va invata umilinta, va cunoaste dragostea dar si apropierea fata de familie.

My Love From The Star secventa 4Do Min-joon (Kim Soo-hyun din The Moon Embracing the Sun) este extraterestrul aterizat pe pamant si care e prototipul omului perfect. Dotat cu calitati si abilitati extraordinare, cu vazul, auzul si viteza la un nivel de cateva ori mai mari decat ale oamenilor, nu are voie sa-si foloseasca aceste abilitati implicandu-se in viata oamenilor, desi uneori, foarte rar, incalca aceste reguli; dar isi da seama ca de fapt soarta ramane aceeasi, el doar amanand indeplinirea ei. Are doar un prieten pe care si l-a facut in imprejurari dramatice si care stie despre identitatea lui fiindu-i avocat si ajutandu-l in probleme birocratice. Nu imbatraneste, nu are o parere grozava despre oameni, detine averi colosale, precum si o biblioteca cu inscrisuri si carti rare, nu poate lua contact cu sangele si saliva oamenilor, dar se indragosteste de Song-yi, o iubire imposibila si sortita esecului, mai ales ca el mai are cateva luni de stat pe pamant.

Lee Hwi-kyung (Park Hae-jin din My Daughter Seo Young, East of Eden, etc.) este fiul mai mic al S&C Group si este indragostit de o viata de Song-yi, cu care a fost coleg, si periodic o tot cere de sotie si tot periodic este respins. Tanar, vesel si fara griji, va descoperi ca sunt destule lucruri si oameni care ii produc cu adevarat suferinta.

My Love From The Star secventa 3Jo Se-mi (Yoo In-na din Queen In Hyun’s Man, My Secret Hotel, etc. ) colega de clasa, acum actrita si colega de platou cu Song-yi, nu mai poate suporta sa vada cum aceasta straluceste numai ea pe culmile celebritatii, si atunci, sub masca inocentei, sapa cu sarg sa o vada doborata de pe piedestal ca sa se poata catara ea acolo, mai ales ca omul pe care il iubeste este Hwi-kyung, care insa nu are ochi sa o vada si pe ea. Avida de popularitate, va reusi sa-si vada visul cu ochii sustinuta de mama sa la fel de dornica de celebritate.

Serialul este produs de SBS, are 21 de episoade (fiind prelungit cu inca un episode peste cele 20 programate initial, datorita succesului sau), si a cules impreuna cu actorii cele mai multe si importante premii in 2014, nu mai putin de 8, la SBS Drama Awards 2014, plus inca doua premii Beaksang Arts Awards.

Prezentare realizata de Iuliana – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
4 + 10 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.