Cu o popularitate in continua crestere, Lee Min Ho a simtit ca e momentul pentru o noua provocare. Daca anul trecut, provocarea a fost City Hunter- primul proiect de serial de actiune, anul acesta ea va purta numele Faith. Dupa terminarea filmarilor la City Hunter, Min Ho s-a dedicat intru totul activitatilor de promovare ale serialului peste hotare si aparitiilor in reclamele publicitare. La finalul anului 2011, dupa prezenta acestuia la gala premiilor SBS, fanii si-au pus intrebarea “De ce Lee Min Ho nu si-a anuntat inca urmatorul proiect?” Raspunsul a venit prompt din partea unui membru al staff-ului sau: “Min Ho inca analizeaza ofertele primite. Cateva dintre ele au fost deja discutate cu noi. Cu siguranta nu va fi un proiect asemanator lui City Hunter.” In timpul filmarilor lui City Hunter, pe langa accidentul suferit in timpul filmarilor (accident ce a dus la intreruperea acestora timp de doua zile), Lee Min Ho a avut parte si de cateva accidentari minore care i-au facut tot mai dificila prestatia artistica. La petrecerea de final, Min Ho a declarat: “Dramele clasice mi se potrivesc cel mai bine. Urmatorul cu siguranta nu va fi un serial de actiune.”
Cu o asftel de declaratie, probabil foarte putini s-au gandit ca acesta va accepta rolul principal intr-o drama istorica, asteptand poate aparitia intr-un proiect similar lui Personal Taste. In luna februarie anul acesta, Lee Min Ho isi anunta aparitia alaturi de Kim Hee Sun intr-o noua drama: Faith (cunoscuta intial sub numele de Loyalty).
Luna aceasta filmarile deja au inceput, iar spre fericirea fanilor primele poze de pe platourile de filmare au fost date publicitatii. Dupa primele zile de filmari, Min Ho a declarat: “Am fost foarte incantat dupa vizionarea primelor secvente filmate.Imi place sa joc alaturi de Kim Hee Sun.”. Nu aceeasi bucurie se poate “citi” si in declaratia acesteia: “Am fost foarte stresata la inceputul filmarilor, asta si pentru ca pauza a fost prea lunga de la ultima mea prezenta pe platoul de filmare. Dar datorita unei echipe minunate dupa cateva zile am inceput sa ma simt confortabil.” Drama Faith va fi difuzata in Coreea, pe canalul SBS, incepand cu luna august.

Articol realizat de Alinabv – asiacinefil.com

1 Comments

  1. Abia asteptam o veste despre Lee Min ho. Un actor minunat! Cu mari posibilitati de interpretare. Sunt convinsa ca acest film este o provocare pentru el Ii doresc succes, sa nu se mai accidenteze si noi ,pasionatii de Kdrame sa-l putem vedea cat mai curand.

Post your comment

Solve : *
16 + 30 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.