DAEBAK POSTEREIn sfarsit se pare ca lucrurile se misca asa cum trebuie in privinta noii productii a celor de la SBS, un serial istoric cu o poveste ce se intampla in timpul dinastiei Joseon. Deja au fost date publicitatii doua teasere de promovare a serialului in care sunt prezentate o parte din personajele centrale jucate de Jang Geun Seok (in sfarsit o revenire a actorului dupa ce a fost acuzat pe nedrept de evaziune fiscala) si Yeo Jin Gu (“Orange Marmelade”), acestia fiind frati in serial.

Scenariul este in mare parte o fictiune, repovestind si redefinind perioada de inceput a anilor 1700, mai precis perioada regilor Sukjong-Gyeonjong-Yeongjo. Yeo Jin Gu joaca rolul viitorului rege Yeongjo, iar Jang Geun Seok este fratele uitat al acestuia, fortat sa-si ascunda originea nobila si sa traiasca precum un om simplu. Acesta devine cel mai mare cartofor al Joseonului, care se ridica impotriva lui Yeongjo, fiind in joc chiar soarta natiei.

Scenariul este scris de cel care a scris si “Warrior Baek Dong Soo” si vom revedea figuri familiare care au jucat si in acest serial, printre care si faimosul Choi Min Soo, un “greu” al marelui si micului ecran, ce va juca rolul regelui Sukjong, si Jeon Gwang Ryul, un alt “greu” al micului ecran, care va fi liderul rebel ce se va impotrivi lui Sukjong si Yeongjo, un fel de déjà vu avand in vedere ca acestia au avut roluri antagonice si in “Warrior Baek Dong Soo”.

Im Ji Yeon (“High Society”) este o femeie determinata sa-l ucida pe rege; Hyun Woo (“Awl”) va fi fratele vitreg al lui Yeongjo ce va fi rege pentru scurt timp inaintea acestuia; Yoon Jin Seo (“Girl Who See Smells”) va fi mama lui Yeongjo, celebra doamna Choi, in acest serial aceasta fiind prezentata ca o femeie fatala ce il controleaza pe un Sukjong indragostit lulea de ea; neadevarat din punct de vedere istoric, insa ideea nu poate strica scenariului, nu?

In al doilea teaser, Jeon Gwang Ryul este prezentat ca “cel ce umbla dupa tron”, Im Ji Yeon ca “cea ce umbla dupa viata regelui”, mesajul final fiind “Cei care viseaza la o lume noua. Jocul care va schimba soarta incepe acum.” O prezentare tipic coreeana, dramatica si misterioasa in acelasi timp.

“Jackpot”(Daebak) va incepe din 28 martie, dupa incheierea serialului “Six Flying Dragons”.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

1 Comments

  1. Un film serial bunisor cu unele scene copilaresti . Per ansamblu cum am mai spus un serial bunisor.Unele scene fura ochii celor care vizioneaza acest film . astept in continuare incepand cu serialul 13 , serial care cred ca este in lucru . Banuiesc ca pana la sfarsitul lunii Iunie serialul sa poate fi vizionat de toti oamenii care pana acum au urmarit acest serial

Post your comment

Solve : *
28 × 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.