Hyun Bin, care urmeaza ca in acest an sa fie incorporat in vederea satisfacerii stagiului militar obligatoriu, s-a oferit voluntar pentru a-si indeplini serviciul militar in cadrul Marinei coreene. Agentia care il impresariaza, AM Entertainment, a facut anuntul pe 12 ianuarie, spunand: „Hyun Bin s-a oferit voluntar pentru corpul de puscasi marini anul trecut, si a participat la un interviu la Centrul Militar de Recrutare din Suwon, in mijlocul filmarilor la serialul „Secret Garden”. Daca ar fi reusit sa treaca de acel interviu, in martie s-ar fi alaturat Corpului de puscasi marini, lucru care s-a confirmat acum.”. Agentia lui a mai declarat: „Hyun Bin a demonstrat ca este perfect sanatos, si a decis sa se alature Marinei deoarece are aprecieri pozitive la adresa acesteia. Din moment ce de mic ii placea sa fie musculos si in forma, a vrut chiar sa dea la Academia Militara. Niciunul din membrii familiei lui nu a lucrat in Marina, insa are mai multi prieteni care au activat in domeniu”.

Serialul „Secret Garden”, in care apare Hyun Bin, isi va difuza ultimul episod maine, 16 ianuarie, Hyun Bin intentionand sa isi inceapa stagiul militar dupa premiera filmului „Late Autumn”, unde detine rolul principal.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

2 Comments

  1. Imi pare rau ca va disparea din lumea filmului pentru aproximativ 3 ani. Pacat, este actorul meu preferat. Serialul „Secret garden” a fost foarte reusit, l-am urmarit cu mare placere.

  2. Pe 6 dec. Hyun Bin Si-a incheiat serviciul militar. Primit cu mare entuziasm de catre fani, indragitul actor s-a emotionat profund, salutand cu lacrimi in ochi pe cei veniti sa-l intampine. Toti fanii lui, printre care ma numar si eu, asteapta cu nerabdare intoarcerea sa pe platourile de filmare. Ii doresc o revenire cat mai urgenta, si o cariera stralucitoare. Voua Dragilor Asiacinefil VA UREZ UN AN NOU PLIN DE REALIZARI, DE SANATATE SI SPOR IN TOT CEEA CE V-ATI PROPUS. LA MULTI ANI!

Post your comment

Solve : *
7 × 23 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.