Pasii Annei o calauzesc pe drumurile pe care Na Sang Shil le-a strabatut. Pe Jang Chul Soo pasii il duc in locurile in care a cautat-o si a gasit-o de fiecare data. Fiind vorba de acelasi timp si acelasi spatiu, cei doi se intalnesc din nou, dar folosesc momentul doar ca sa-si ia adio. Nici unul nu crede ca are dreptul sa se agate de celalalt, asa ca pleaca pe drumuri diferite. Cum nimic nu o leaga de aceste locuri, Anna isi pune la punct intoarcerea in America. Kang Ja e cea care o convinge ca inainte de plecare sa-si ia adio si de la copii, si in inocenta ei ii smulge promisiunea de a se intoarce, chiar daca va fi atunci cand va ninge… intr-un loc in care nu ninge niciodata. Ca de fiecare data, bunele intentii ale lui Billy Park se pierd din cauza ezitarilor, si rateaza momentul in care i-ar fi putut expune Annei adevarul despre Jang Chul Soo. Sa nu existe nici un loc in care lumea Annei se intersecteaza cu cea a lui Chul Soo? Poate soarta asteapta si ea dansul fulgilor de zapada.

Prezentarea: corina1002001 – asiacinefil.com

2 Comments

  1. felicitari pt traducere dar pacat ca nu am reusit sa vat decat jumatate din serial si ala pe sarite(sunt eliminate vreo 5/6 ep)oricum multumesc.

Post your comment

Solve : *
15 + 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.