Poate ca timpul nu vindeca ranile. La 2 ani de la scandalul fotografiilor indecente, popularitatea actorului si interpretului din Hong Kong Edison Chen in randul emisiunilor pentru tineri pare a nu fi scazut. Locuind in prezent in Los Angeles, actorul in varsta de 29 de ani a fost invitat la o emisiune de varietati la televiziunea taiwaneza, dedicata vietii studentilor. Actorului i s-a facut o primire calduroasa, care demonstreaza, se pare, ca statutul de idol al acestuia pentru tineri nu s-a alterat. Mai mult, studentele din public participante la emisiune au avut o tinuta provocatoare, iar cand gazda emisiunii a invitat pe una din ele sa cante o balada clasica („Listen to the Sea”) lui Edison, respectiva a rosit si, dupa 2 versuri, nu a mai fost in stare sa continue. Studentii baieti, pe de alta parte, aveau o admiratie pentru idolul lor, pe care l-au incoronat „Zeul modei”. Unii dintre ei au dezvaluit ca hainele lor poarta marca liniei de haine deschise de starul chinezo-canadian, prilej cu care Edison i-a invitat pe acestia sa participle la inaugurarea unui nou magazin al firmei sale de haine in Taiwan. Si starul s-a tinut de cuvant, dupa emisiune managerul acestuia solicitand o lista cu numele celor prezenti pe platourile de filmare. Unii din cei prezenti au declarat ca Edison nu era atat de incordat precum la precedenta aparitie la o emisiune publica.

Actorul a fost marginalizat dupa scandalul din 2008. Anul trecut s-a lansat, dupa multe amanari, „Sniper”, un film filmat inaintea scandalului, si actorul nu a mai avut decat un rol aproape de figurant in „Coweb”, in acest an. Actorul a incheiat filmarile la „Almost Perfect” (film aflat in stadiul de post-productie), insa acesta e un film american cu actori chinezi nascuti in America, Edison fiind un anonim printer ceilalti actori cvasi-necunoscuti.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

1 Comments

  1. Ce pacat! Deseori publicul, fanii nu pot separa viata particulara de cea profesionala a unui actor si nu-i iarta anumite derapaje.
    Aceasta meserie stralucitoare depinde foarte mult de capriciile si nestatornicia publicului si a presei de scandal; dupa mine talentul ar trebui sa primeze.

Post your comment

Solve : *
19 − 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.