Park Shi-hoo revine cu Local HeroLansarea asteptatului film „After Love”, cu Yoon Eun-hye si Park Shi-hoo in rolurile principale a fost din nou amanata. Conform unor surse din industrie, producatorii au decis sa reajusteze data premierei. Initial, filmul trebuia sa se lanseze in cinematografe luna viitoare, insa termenul pare a se fi amanat pentru martie, fara a fi stabilita o data exacta. E a doua oara cand se amana data premierei, dupa ce initial se vorbise de o lansare in a doua jumatate a lui 2015. Filmul e o melodrama romantica coreeano-chineza filmat in mai bine de patru luni in China si Coreea, ce spune povestea unui fost pilot (Park Shi-hoo) ce isi pierde auzul in urechea dreapta si cade in depresie, si pe care nici relatia cu Eun-hong (interpretata de Yoon Eun-hye) pe care o cunoaste la o intalnire si cu care in final se casatoreste, nu reuseste sa-l schimbe. In ciuda faptului ca dupa casatorie ramane indiferent fata de sotia lui, odata cu moartea acesteia fostul pilot ajunge sa descopere cine a fost persoana de langa el. Filmul ar urma sa aiba premiera concomitent in Coreea, China si Japonia, un lucru inedit cand vine vorba in general de un film asiatic, nu doar de unul coreean.

Ca un paradox, pentru ambii protagonisti filmul marheaza revenirea in industrie dupa doua scandaluri si dupa o absenta destul de mare din industria coreeana de film. Yoon Eun-hye a avut un rol minuscul in „Chronicle of a Blood Merchant”, unde cu greu a putut fi recunoscuta, si a fost implicata in scandalul plagiatului in cadrul unui show de moda din China. Din 2011 nu a avut un rol important intr-un film, si din 2013 dateaza ultima ei aparitie intr-un serial tv (Marry Him, If You Dare). Park Shi-hoo a avut primul si ultimul rol intr-un film coreean in 2012 (Confession of Murder), in 2014 aparand in prductia chineza „Scent”, dupa un scandal al unor acuzatii de presupusa hartuire sexuala ce au planat asupra lui. Tot din acest an, actorul revine si pe micul ecran, la 3 ani de la ultimul sau rol dintr-un serial tv („Cheongdam-dong Alice”). E vorba de serialul „Local Hero” (sau „Neighborhood’s Hero”), ce va fi difuzat de canalul OCN din 23 ianuarie. Si inca ceva: se speculeaza ca amanarea premierei noului sau film ar avea legatura cu serialul ce se va lansa peste cateva zile, producatorii filmului incercand probabil sa profite din plin de prezenta actorului in distributia serialului si sa atraga fanii acestuia din cele 3 tari asiatice si in salile de cinema. Daca aceasta tactica va da rezultate, ramane sa vedem in lunile urmatoare.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
11 × 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.