Regina e tot mai bolnava. Necazurile si saracia au macinat-o, iar boala de inima de care sufera e tot mai grava. Dar asta nu o impiedica sa isi faca datoria de mama a tarii si sa se asigure ca lucrurile in familia regala merg conform legii si cutumelor. De aceea, cand afla ca fiul concubinei Heebin nu ar putea asigura descendenta la tron, in cazul ca ar deveni rege, decide sa o ajute pe Dong Yi ca fiul ei sa devina mostenitor. Asta e insa ceva periculos si e o decizie care o indurereaza pe regina si mai mult, deoarece in lupta pentru mostenirea tronului, cel care pierde e inlaturat fara mila, pentru a nu periclita mai departe pozitia celui ce castiga, pe langa faptul ca a submina mostenitorul numit oficial e considerat un gest de inalta tradare, deoarece pune in pericol linia de descendenta decisa de regele de pe tron. Regina o previne pe Dong Yi asupra acestei posibilitati si o pune in situatia de a afla ca fiul ei va fi implicat in politica tarii si ca isi poate pierde capul. Dong Yi e extrem de ingrijorata, dar e decisa sa lupte pentru viata fiului ei cu toate puterile, insa nu stie motivul care a facut-o pe regina sa ia o hotarare atat de grava.

Pe acest fond de ingrijorare, cade ca fulgerul vestea ca regele a decis ca printul Yeon Ing sa studieze impreuna cu mostenitorul la Biroul studiilor regale, locul unde e pregatit mostenitorul pentru a deveni rege. Vestea declanseaza furia concubinei Heebin si a factiunii sudice, care riposteaza cu violenta.

Lucrurile se precipita, iar Dong Yi si fiul ei se gasesc pe neasteptate si iremediabil prinsi in luptele pentru putere.

Prezentare realizata de maman_12003

0 Comments

Post your comment

Solve : *
28 × 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.