Cha Seung Jo obtine razbunarea mult visata pentru ca Suh Yoon Ju l-a parasit, la Paris, cu ani in urma, calificand relatia lor “o afacere”. Acum se delecteaza ascultand inregistrarea discutiei private purtate cu aceasta intr-o incapere alaturata, in momentul in care a fost in vizita la locuinta presedintelui GN. Asculta si reasculta cele cateva replici rostite pe fuga, in taina, si izbucneste in hohote de ras, ca in final, apoteotic, sa verse si o lacrima. Mai apoi merge la sedinta de yoga, unde prezenta tatalui sau ii strica ziua. Iar ca distractia sa continue, inchiriaza un apartament vis-a-vis de cel al presedintelui GN Fashion, si o invita pe Suh Yoon Ju la el, pentru o discutie acida.
Se Kyung nu reuseste nicicum sa faca ceva pentru a salva relatia de 6 ani cu So In Chan. Acesta a decis sa se desparta, arzand chiar in fata lui Se Kyung cele mai frumoase amintiri ale relatiei lor. Datoriile si starea grava a mamei sale l-au adus in situatia de a fura niste posete defecte de la Artemis c ear fi trebuit in mod normal distruse, iar acum s-a aflat de aceasta fapta iar compania l-a dat in judecata pentru daunele de imagine aduse. Intr-un moment greu pentru viata sa personala, intamplator, presedintele de la Artemis asista la oficializarea despartirii acestuia de Se Kyung. Ultimul gest al lui Se Kyung inainte de despartire e induiosator, si misca inima presedintelui Cha. Asta in timp ce Se Kyung se decide, fara cale de intoarcere, sa paseasca pe urmele lui Suh Yoon Ju, careia ii arata o poza a acesteia din perioada “de aur” de la Paris, imbracata in mireasa. Va accepta Suh Yoon Ju sa-i arate drumul spre succes fostei sale rivale din adolescenta ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
19 × 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.