Yoo Seung-ho revine in Joseon MagicianIata ca vorbim din nou despre Yoo Seung-ho si noul sau filmul. Actorul si-a impartasit gandurile legate de revenirea pe marele ecran, dupa ce si-a incheiat socotelile cu armata. Cu ocazia prezentarii noului sau film, „The Joseon Magician”, ce a avut loc azi in Seul, Seung-ho a spus: „Dupa ce am petrecut doi ani cu o imagine diferita, m-am temut ca nu voi putea sa-mi regasesc rutina din nou.” Acesta a ales „The Joseon Magician” ca primul sau proiect dupa terminarea stagiului militar obligatoriu, spunand: „Am ascultat mult de regizor. Acesta a fost atent si meticulos, si cu gandul ca o iau de la inceput, am avut parte de o multime de ajutor. Cred ca aveam nevoie de cineva pe care sa ma sprijin. Am crezut ca seniorii ma vor ajuta si ei mult, si nu m-am inselat.” La intrebarea de ce a ales in mod special acest film in care sa apara, Yoo Seung-ho a spus: „Subiectul magiei m-a intrigat. E pentru prima oara cand magia iese in evidenta intr-un film, iar povestea de iubire sfasietoare dar frumoasa a fost si ea incantatoare.”

Joseon Magician poster„The Joseon Magician” e un film istoric centrat pe un talentat tanar magician din Joseon, Hwan-hee, si pe cei din jurul sau, avand parte si de o poveste de iubire cu o printesa. Filmarile la mult asteptata productie au inceput in februarie, si au durat patru luni. Echipa distributiei, din care fac parte pe langa Yoo Seung-ho si Go Ara, Kwak Do-won, Lee Kyoung-young sau Jo Yoon-hee a avut parte de o instruire in ce priveste magia, una pentru scenele de lupta si, pe langa sesiunea de prima citire scenariului, a participat si la o rugaciune pentru succesul filmului (oare se practica asa ceva la Hollywood ? Greu de crezut, intr-o industrie in care actorii nu dau totul decat la vederea banului). De departe, perechea Yoo Seung-ho – Go Ara e atractia filmului, aceasta din urma trebuind sa invete sa calareasca caii si sa faca fata scenelor de actiune din film. Se anunta un film captivant, pe care coreenii vor avea sansa sa-l vada in cinematografe incepand cu luna decembrie.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
18 ⁄ 6 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.