Distributie LoveslingYoo Hae-jin si Kim Min-jae se pregatesc sa joace rolurile de tata si fiu ce fac parte dintr-o echipa, in filmul “Lovesling”. Lee Sung-kyoung si Hwangwoo Seul-hye vor juca si ei in productia care va marca debutul regizorului Kim Dae-woong. Desi despre acest film s-a vorbit inca din primavara, cand a inceput procesul de selectare a distributiei, iata ca abia la sfarsitul acestei veri s-a finalizat acest proces si cat de curand vor incepe filmarile.

Povestea filmului pare simpla: tatal si fiul fac o buna echipa, tatal antrenandu-si fiul, pe care l-a crescut de unul singur, pentru meciurile de wrestling. Din pacate, legatura dintre tata si fiu este pusa la incercare cand prietena fiului sau incepe sa se indragosteasca de tatal prietenului ei.

Actorul Yoo Hae-jin este pe marile ecrane in aceasta vara alaturi de Song Kang-ho si Thomas Kretschmann in hit-ul verii, “A Taxi Driver”, veteranul jucand anul trecut magistral in comedia “Luck-Key” si in 2015 in “Veteran”, film care se regaseste in orice top legat de filme coreene, fiind clasificat pe un onorant loc trei al filmelor coreene cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

“Lovesling” este cel de-al doilea film in care joaca starul TV/modelul Hwangwoo Seul-hye care a debutat pe marele ecran in 2008 in filmul lui Lee Kyoung-mi, “Crush And Blush” a jucat in “Salut d’Amour” al lui Kang Je-kyu, in 2015. Tanarul Kim Min-jae (a nu se confunda cu actorul care joaca in “Battleship Island”) a inceput cu un mic rol in serialul „Persevere, Goo Hae-ra” in 2015, castigand premiul de Cel mai bun actor debutant in 2016 pentru prestatia din „Romantic Doctor, Teacher Kim”.

Lee Sung-kyoung a fost distribuita in 2015 in filmul “Broker”, insa din cauza dificultatilor financiare productia a fost oprita, astfel ca acest rol va fi practic debutul ei pe marele ecran. Ca si Kim Min-jae, are o cariera destul de scurta pe micul ecran, debutand in 2014 si obtinand abia la finele anului trecut primul rol principal, in k-drama „Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo”. Fosta model, ajunsa la 27 de ani, aceasta e mai mult cunoscuta pentru tentativa de relatie esuata cu actorul Nam Joo-hyuk, ce a tinut cateva luni inainte sa se desparta in aceasta luna. Dupa ce a jucat rolul unei halterofile in serialul „Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo”, aceasta pare a continua aparitiile in productii pe teme sportive, de aceasta data ea fiind in centrul unui triunghi amoros completat de un tata si un fiu. In film, se pare ca fiul se indragosteste orbeste de ea, in timp ce ea are o pasiune secreta pentru tatal prietenului ei… Cu siguranta ce va rezulta va fi un film hilar, si asta pentru ca „Lovesling” e produs de producatorii lui „Speed Scandal”, un mare succes de box-office de acum un deceniu. Iar daca va intrebati care e semnificatia titlului, trebuie sa stiti ca „Lovesling” e o combinatie intre „love” (iubire) si „(wrest)„ling” (lupte)…

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
15 + 9 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.