wu-chun-incearca-sa-distraga-atentia-preseiWu Chun este foarte filial fata de parintii sai, observa presa din Hong Kong, poate cu o oarecare rautate din moment ce remarca faptul ca sentimentele lui fata de parintii sai sunt mult mai puternice decat o posibila intalnire data vreunei fete. Intr-una din serile trecute, starul a fost vazut insotindu-si tatal, Wu Jing Tian, la spital. Dincolo de nota ironica pe alocuri a presei din insula la adresa acestei situatii, trebuie mentionat faptul ca de la moartea premature a mamei sale, Chun a fost foarte atent la starea de sanatate a tatalui sau. De aceea, intr-una din serile trecute, acesta si-a insotit tatal la o clinica pentru a urma un tratament specific medicinii chineze. Dupa un diagnostic, tatalui lui Wu i s-a aplicat un unguent fierbinte pe genunchi si, conform paparazzilor, acesta parea a avea dureri. Pentru a-i distrage atentia, Wu a deschis laptopul, in timp ce medicul ii explica cam de ce ar trebui sa aiba grija, ca si cum se face un masaj. Se pare ca personalul spitalului a ramas profund impresionat de faptul ca o vedeta atat de aratoasa poate fi atat de filial si modest.

wu-chunProblemele de sanatate ale tatalui sau dureaza de ceva vreme, datorandu-se, se pare, faptului ca acesta obisnuia sa ridice obiecte grele. Initial medicii occidentali l-au sfatuit pe actor sa-si convinga tatal sa faca o operatie, insa Wu Chun s-a incapatanat, iar dupa o multime de cercetari si dupa cautarea de informatii pe internet, s-a decis sa-si duca tatal la medici chinezi. Relatia dintre Wu Chun si tatal sau este extrem de delicata. Cand era mic, acesta era mai apropiat de mama sa, astfel ca tatal si fiul au gasit jenant sa-si exprime afectiunea unul fata de celalalt. Chun chiar a recunoscut: „Nu reusesc nicicum sa-mi imbratisez tatal„. Insa de fiecare data cand tatal il suna, Wu Chun renunta la ce face si se ocupa de problema acestuia. Un lucru este cert: spre deosebire de alte vedete la varsta lui Wu Chun, carora succesul li se urca la cap, imbatandu-i cu parfumul ametitor al banilor, ce aduce cu sine aroganta si distantarea de modul de viata anterior obtinerii succesului, acesta ramane fidel educatiei alese primite in copilarie si continua sa pretuiasca valorile morale impuse de notiunea de „familie”.

Recent, Wu Chun a fost distribuit, alaturi de idolul sau, Donnie Yen, in productia „14 Blades”. Actorul se bucura de o mare popularitate in China, Taiwan si Hong Kong, iar simplitatea si respectul fata de tatal sau nu poate decat sa completeze portretul unui mare caracter.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

 

0 Comments

Post your comment

Solve : *
5 + 25 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.