Desi cererea lui Park Mu Yeol a insemnat pentru Eun Jae un gest de cruzime fata de sentimentele ei, in final accepta sa fie garda de corp a iubitei lui, dar asta numai pentru ca s-a temut pentru cariera lui sportiva. Superstarul, plecat in cantonament, o asalteaza cu mesaje pe Eun Jae, din ingrijorare pentru starea iubitei lui. Dar gagauta nu-si bate capul sa-i raspunda, asa cum nu-si bate capul nici cu clienta ei care, de la plecarea lui Mu Yeol, sta incremenita pe canapea cu mancarea in fata, fara sa schiteze un gest. Pare a fi total absenta din lumea reala: nu vorbeste, nu mananca, nu clipeste, nu se misca. Seara, rabdarea garzii de corp se sfarseste si, desi Mu Yeol o rugase sa nu se poarte cu bolnava la fel cum s-a purtat cu el, Eun Jae se infige in fata “statuii” si incepe o tirada de reprosuri. La una din afirmatii, surpriza… ”Statuia” a reactionat si urmeaza o usoara “zgaltaiala”. Eun Jae a avut dreptate, fata este o prefacuta, vrea doar sa capteze asupra ei atentia celor din jur. Concluzia… ?
Dong A si barmanul se supravegheaza reciproc. Se pare ca acesta o place, dar o si suspecteaza. Scriitoarea refuza intalnirea cu el, dar se plimba impreuna prin oras si ajung intr-un loc izolat, pe un deal din cartierul lui pentru a privi stelele. Tanarul incearca sa o sarute si fata se sperie. In final, reuseste sa fuga, dar ghinion… cade pe scari. Seo Yun Yeok fuge si el, speriat de interventia menajerei care s-a intamplat sa fie in zona. Directorul Kim, alertat si deja nelinistit de absenta ei, vine sa o ia si izbucneste intr-un acces de furie, pentru ca fata s-a expus unui risc de moarte.
Toate personajele parca au luat-o razna, apar in alta lumina. Impecabilul director Kim incepe sa faca greseli profesionale, Kang Jeong Hui nu-si mai permite sa faca “figuri” in fata garzii de corp, O Su Yeong se uita, as zice, cu invidie la pictura prietenei ei, menajera…hmm….menajera…! Dar, mai bine ramane sa aflati singuri.

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
26 + 29 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.