Bae-Seul ki va fi protagonista unui film produs de catre americani, numit „Finale”, din distributia caruia vor face parte o multime de actori europeni. Bae-Seul ki, in varsta de 22 de ani, a debutat in 2005 ca interpreta de muzica pop, mai intai intr-o formatie, mai apoi alegandu-si o cariera solo. Aparand intr-o multime de show-uri de televiziune, ea a produs senzatie la debutul intr-o productie de televiziune difuzata de SBS, „Love Letter”. De atunci pana in prezent a jucat in mai multe seriale de televiziune coreene, in paralel ingrijindu-se si de cariera muzicala, scotand 2 albume. In august 2007 a devenit purtatoarea de cuvant a companiei Korea Eyainteractive MMORPG (ce are ca obiect de activitate jocurile online) „Luna Online”.

Bae se afla in Germania de la inceputul lunii decembrie, unde filmeaza pentru reclama si posterele filmului. Ea interpreteaza o ucigasa cu sange rece pe nume „Siyeon”, care lupta impotriva Mafiei italiene, avand atu-ul indemanarii si stapanirii artelor martiale. Fundalul acestei infruntari il ofera meciul de fotbal dintre Coreea de Sud si Italia, de la Campionatul Mondial de fotbal din 2002. Filmarile se vor incheia in mai 2009, filmul fiind preconizat a fi lansat in februarie 2010. Alte vedete care vor juca in acest film sunt: Jeannette Hain (cunoscuta actrita germana din seriale de televiziune), Sergio Albelli sau Lorenzo Renzi (actori italieni cunoscuti tot din productii de televiziune). Coloana sonora va fi asigurata de realizatorul coloanei sonore a lui „Old boy”, „Public Enemy” si „Simpathy for Lady Vengeance”.

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 ⁄ 4 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.