tony-leaung-e-gata-de-filmariDe 8 ani de zile in productie, filmul lui Wong Kar Wai „The Grand Master” isi va incepe oficial filmarile in luna noiembrie. Dupa cum am aratat deja intr-un articol anterior, protagonistul filmului, interpretul lui Ip Man, Tony Leung. si-a rupt bratul in timpul antrenamentelor, fapt ce a dus la intarzierea cu 2 luni a demararii filmarilor, pana cand actorul se va vindeca complet. Mai devreme decat era estimat, Tony si-a reluat antrenamentele de arte martiale.Chiar daca maestrii Wing Chun care l-au pregatit pe actor l-au laudat pe acesta pentru intelegerea de care a dat dovada si pentru indemanarea in stapanirea acestui stil de lupta, se pare ca Tony Leung se pregateste pentru rolul sau in cea mai buna forma fizica. In perioada cat a fost accidentat, vedetei i s-a interzis atat de catre medici cat si de maestrul Yip Siu Hung sa faca exercitii dure; faptul ca in ciuda problemelor de sanatate, Tony a continuat sa se antreneze usor, de teama sa nu uite ceea ce a invatat pana atunci, l-au adus pe acesta, in pragul inceperii filmarilor, in cea mai buna forma fizica. Acesta a declarat ca antrenamentele de kung fu sunt ceva pe care niciodata nu ti le insusesti suficient.

tony-leung-ip-manPana la accidentare, Tony Leung s-a antrenat 8 ore pe zi cu un maestru Wing Chun. In repetate randuri si-a exprimat temerea ca va uita ceea ce a invatat, motiv pentru care a continuat sa se antreneze usor in perioada in care medicii i-au interzis orice activitate fizica. Daca filmarile debuteaza luna viitoare, filmul va avea premiera in Asia cel mai probabil in vara lui 2010.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
11 × 20 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.