Invatatul Cho, disperat ca Mak-Soon l-a alungat fara o vorba si nerasplatit, ii dovedeste ca-i stie punctul vulnerabil si-o ameninta sa-l dezvaluie daca nu primeste bani in schimb. Bani multi !
Intros acasa spre seara, Gwi-Dong are urata surpriza de a-si gasi portile casei pazite de oamenii maestrului Wang, aflat in vizita de « curtoazie » la tatal sau. Halal prietenie si tot ce presupune acesta asociere ! Gwi-Dong e oripilat dar nu poate controla actiunile parintelui sau.
Dorinta vanatorului Kang de-al avea ca succesor pe Chun-Doong da nastere la suspiciuni in randul sefilor Arae. Nu pot accepta un complet necunoscut si ca urmare, seful Chun trebuie sa-si demonstreze abilitatile si gaseste cea mai convingatoare dar si cea mai riscanta metoda. Ajutat de Kkuk-Ji si Man-Dok, supravegheaza toate miscarile din sediul maestrului Wang, deplasarile acestuia in afara resedintei, sistemul de securitate si orele de schimb a garzilor pentru a planui o lovitura care sa aiba succes in ciuda numarului restrans de oameni disponibili. Desi Man-Dok a fost retinut de domnita Dong-Nyeo, Chun-Doong si Kkuk-Ji nu-si amana planul si la intorcera de la nobilul Kim, pe maestrul Wang il asteapta o surpriza care-i va ingheta sangele in vene…
Razbunarea vietii lui Do-Gab nu aduce nici o bucurie in sufletul sefului Chun, doar Kkuk-Ji jubileaza si-si infoaie gusa de curcan mandru de insemnatatea lui. Si pietarii sunt bucurosi nevoie mare c-au scapat de jefuiala.
Dar oare, sefii Arae ce vor decide in privinta urmasului dorit de vanatorul Kang ?
Cu tot sufletul sau, Chun-Doong devine parte a Arae si tovaras de lupta cu insurgentii pentru dreptate, in timp ce vantorul Kang, multumit acum, va continua sa-si vegheze tovarasii din locuri mai luminoase, convins ca stradania pentru mai bine nu poate avea sfarsit.
In miez de noapte, sub lumina lunii si sub parfumul florilor de cais, doi tineri in floarea vietii fac tenebroase calcule de viitor: ca membrii Arae, viitorul lor nu poate fi decat moartea. Ei nu calculeaza decat cine are sau n-are voie sa fie primul plecat. Sunt Dal-Yi si Chun-Doong, iarasi buni prieteni, ca-n copilarie.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
19 − 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.