Soo Ae in Run OffActrita Su Ae s-a intors pe marele ecran cu filmul „Run Off”, o continuare a filmului „Take Off” din 2009, in care este vorba de echipa nationala de hochei pe gheata feminin a Coreei. In primul film povestea s-a concentrat asupra dorintei de a excela si de a ajunge la Olimpiada a echipei de sarituri cu schiurile.

Actrita, a acumulat 16 ani de cariera si a declarat ca si-a dorit de mult sa apara intr-un film cu o astfel de tematica inainte de a deveni prea in varsta, mai ales ca este pasionata de sport.”Pentru ca eu deja cunosc patinajull viteza, am avut un usor avantaj fata de restul distributiei. Totusi, a fost foarte dificil si am simtit ca imi testez limitele. Am realizat ca nu mai sunt asa de tanara si mi-a parut bine ca am ales acest rol inainte de a deveni prea in varsta.”

Su Ae joaca rolul unei foste atlete nord-coreene care a fugit din Coreea de Nord in cea de Sud si se alatura echipei nationale. Povestea a fost inspirata de felul in care a fost formata echipa nationala de hochei feminin a Coreei, dintr-o fugara nord-coreeana, o alergatoare la care antrenorul a renuntat si o casnica. Actrita are si cateva mesaje pentru altetii coreeni care in aceste zile se intrec la Olimpiada de Vara, din Brazilia. „In timp ce jucam, am simtit pasiunea, dar si responsabilitatea. As vrea sa le multumesc pentru toate eforturile pe care le-au facut in timpul antrenamentelor si pentru cele facute in timpul competitiilor de la Olimpiada, si sa le transmit ca ii voi sustine pana la final.”

Si nu e de mirare ca Su Ae a acceptat un astfel de rol, stiindu-se ca nu prea doreste sa abordeze mereu acelasi tip de rol. In 2010, frustrata de faptul ca primea scenarii ce pareau trase la xerox, a acceptat un rol riscant in filmul “Midnight FM”, un thriller plin de suspans in care era nevoie de o femeie puternica, personajul ei trebuind sa se lupte cu criminalul din film si fiind nevoita sa joace scene de lupta si urmarire in timp ce purta tocuri inalte (de altfel, Su Ae a si fost premiata la Premiile Blue Dragon pentru acel rol). Un alt rol in care isi expunea trupul la eforturi deosebite a fost cel din “Athena: Godess of War”, unde a trebuit sa ia lectii de arte martiale pentru a putea juca intensele scene de lupta.

Filmul regizat de Kim Jong-hyeon a avut premiera in cinematografele coreene pe 10 august, in plina perioada de Jocuri Olimpice, strangand pana in prezent doar 2,8 milioane dolari incasari, in conditiile in care concurenta lui „The Tunnel” a fost ucigatoare (19 milioane dolari incasari in doar 2 saptamani).

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
10 ⁄ 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.