Song Seung-hun ofertat pentru Saimdang The HerstorySe pare ca regizorul mult asteptatului serial “Saimdang, Light’s Diary” este incantat de munca actorului care ii da replica frumoasei Lee Young-ae in “Saimdang”, pentru ca actorului i s-a propus un nou proiect in care ar urma sa colaboreze. Regizorul Yoon Sang-ho, care a mai regizat “Bride of the Century” si “Tamra the Island” a anuntat ca urmatorul serial pe care il va regiza va fi o adaptare a romanului “Wind, Clouds and Rain”, o rivalitate politica intre Imparateasa Myeongseong si Heungseon Daewongun, din perioada tarzie a Joseonului.

Romanul “Wind, Clouds and Rain” scris de Lee Byung-joo a fost, initial, publicat ca un fel de foileton in anii 1977-1978, si a fost deja adaptat pentru micul ecran, in anii 1989-1990. Song Seung-heon ia in considerare oferta de a juca rolul lui Heungseon Daewongun, tatal regelui Gojong. Gojong a fost facut rege la o varsta frageda, fiind mostenitor indirect, si pana la implinirea varstei necesare tatal sau a fost regent si lasat sa conduca regatul in locul sau. Daewongun a acumulat foarte multa influenta si putere, reusind timp de 10 ani sa conduca regatul. Principalul sau rival politic s-a dovedit a fi Imparateasa Myeongseong (cunoscuta in istorie ca Regina Min), care a controlat curtea regala din momentul in care Gojong a fost facut rege.

„Imparateasa Myeongseong” este probabil cel mai cunoscut serial in care se intalnesc personajele istorice, serial care a fost difuzat in 2001-2002, in care au jucat Moon Geun-young, Lee Mi-yeon si Choi Myung-il in rolul imparatesei si Yoo Dong-geun fiind Daewongun.

“Saimdang, Light’s Story” a inceput sa fie difuzat la SBS de saptamana trecuta, insa filmarile la serial s-au terminat inca din iunie, anul trecut.

“Wind, Clouds and Rain” nu are inca o data de difuzare si inca nu se stie ce post de televiziune va difuza serialul.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
26 ⁄ 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.