Proaspat incoronat cu titlul de „Cel mai bun actor” la Hong Kong Film Awards, Simon Yam a participat la un dineu organizat de celebra companie internationala S.T.Dupont, un brand cunoscut in intreaga lume in materie de productie brichete de lux. Si de obiecte de marochinarie pentru barbati. Actorul s-a destainuit si a declarat ca in urma cu 30 de ani deja incepuse sa economiseasca bani pentru a cumpara brichetele produse de cunoscuta companie: „Pe atunci, eram deja un colectionar de brichete ale acestui brand. Pana si atunci, brichetele costau aproximativ 1.000 dolari Hong Kong bucata (aproximativ 128 de dolari americani, in banii de azi). Cele pe care le am in prezent se afla in cutii de valori la banci. Imi place sa aud sunetul brichetelor in momentul aprinderii lor; in mod particular e odihnitor, dupa o zi obositoare de filmari”.

Cu putin timp in urma, o revista din Hong Kong a publicat o poza cu Simon fumand, in ziua decernarii premiilor Hong Kong Film Awards, purtand acelasi costum negru pe care l-a purtat si la ceremonie. Dupa ce fiica lui a vazut poza, l-a facut sa stea la colt, ca pedeapsa. „Fiica mea vrea cu adevarat sa renunt la fumat pentru ca intelege cat rau produce si cat de nesanatos e fumatul. Cand a vazut poza, m-a facut sa ma duc sa stau la „coltul rusinii”; nu doar ca a trebuit sa stau acolo 4 zile, drept, ci m-a facut sa port si acelasi costum negru”, a spus glumind actorul. „Simt ca actiunile ei au fost inocente si adecvate situatiei. Cu siguranta ma voi stradui sa ma las de fumat”.

Simon Yam, in varsta de 55 de ani, e insurat cu Qi Qi, un model international, si are o fiica, Ella, de 5 ani.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
8 + 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.