Intriverted Boss oprit pentru rescrierea scenariuluiPoate parea ciudat pentru noi, dar se pare ca acesta este motivul pentru care “Introverted Boss”, serial difuzat de tvN, ia o pauza de o saptamana de la difuzare in efortul de a multumi telespectatorii care s-au plans de serial.

Serialul urma sa difuzeze episoadele 5 si 6 in aceasta saptamana, dar saptamana trecuta s- a anuntat ca in urmatoarea saptamana nu se va difuza niciun episod. La acel moment, echipa de productie nu a dat nicio explicatie despre motiv, dar fiindca a coincis cu vacanta din weekend (Anul Nou Chinezesc), s-a presupus ca acesta ar fi motivul. Echipa de productie a explicat, zilele trecute, ca face eforturi pentru a rescrie scenariile pentru episoadele 5 si 6. “Au fost destul de multe revizuiri facute scenariilor initiale, devenind practic scenarii noi. Folosim noul scenariu, si in acest moment filmam episodul 5.” “Din momentul in care am decis ca telespectatorii au avut dreptate, am inceput sa muncim pentru a imbunatati calitatea serialului.”

Serialul a avut premiera cu un rating de 3,16%, asteptarile fiind ca rating-ul sa se mentina si chiar sa creasca, mai ales ca regizorul este Song Hyun-wook care a regizat si “Oh Hae-young Again”, reunit cu scenarista Joo Hwa-mi care a scris si scenariul pentru “Mariage Not Dating”, seriale de succes si care au avut rating-uri bune. Desi primul episod a avut peste 3% rating, episodul 2 a avut o cadere de pana la 3,05%, apoi 2,14% si 1,97%. Printre nemultumirile telespectatorilor au fost cele legate de poveste, de personajele nerealiste si de intrigile fortate.

Scenariul deapana povestea unui CEO (Yeon Woo-jin) care sufera de anxietate sociala severa si de incapacitatea de a se angaja intr-o discutie cu cineva, probleme care i-au adus reputatia de sef excesiv si de temut, din cauza ca nu vorbea cu nimeni. O eroina curajoasa (Park Hye-soo) intra in companie, eroina cu o personalitate extrovertita si cam guraliva, care il acuza pe CEO de sinuciderea surorii sale, care fusese secretara sa. Povestea parea a fi interesanta, mai ales ca eroina se dezlantuie in a-l acuza pe temutul sef (in spatele acestuia), nestiind ca este aceeasi persoana cu tipul pe care ea il vede prin birou si i se pare a fi o persoana timida si blanda.

Nu este ceva neobisnuit ca un scenariu sa se ajusteze, acest lucru facand parte din sistemul ‘live-shoot’ care starneste interesul audientei de-a lungul serialului, dar este surprinzatoare transparenta producatorilor legata de aceste modificari si de cat sunt dispusi sa schimbe.

O sursa din echipa de productie a explicat ca au fost luati prin surprindere de aceste nemultumiri ale telespectatorilor, dupa primul episod. “Nu ne-am asteptat la tipul asta de raspuns. Majoritatea echipei de productie a lucrat la ‘Oh Hae-young Again’ si asteptarile erau mari, dar am fost surprinsi. Dupa ce am luat in consideratie fiecare lucru si situatie, s-a decis revizuirea scenariului. Sunt optimist ca vom avea comentarii pozitive pentru ca avem un regizor si actori foarte buni.”

Park Hye-soo promitea in una din fetele din “Age of Youth”, dar poate ca inca nu este pregatita pentru un rol principal? Sau, mai degraba, este o problema la scenariu? Ramane de vazut daca internautii coreeni (nu tocmai cunoscuti ca fiind plini de dragalasenie) vor aprecia eforturile echipei de productie si daca acestia au ascultat parerile lor, si daca acest lucru se va vedea si in rating, care a devenit un standard in a ‘dovedi’ celebritatea unui serial, de multe ori in ciuda calitatii jocului actoricesc, a unei regii deosebite sau a unui scenariu deosebit.

“Introverted Boss” va fi reluat luni, 6 februarie, cu episodul 5.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
5 × 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.