In familia Tse fericirea a batut la usa. Miercurea trecuta, Cecilia Cheung a dat nastere unui al doilea fiu. Acum cateva zile actrita a parasit spitalul in mare secret, reusind sa evite cu succes paparazzi. Reporterii erau nerabdatori sa ia un interviu actritei si, mai ales, sa faca niste poze noului nascut, astfel ca a fost o adevarata aventura „evadarea” din spital. Reporterii au fost indusi in eroare de spusele celor de la securitatea spitalului, cum ca Cecilia Cheung parasise deja spitalul, insa unii din ei o contactasera pe soacra acesteia care confirmase ca nora ei se afla inca internata. Intr-un final a aparut si fratele Ceciliei, care la iesire a negat ca actrita ar mai fi in spital. Planul de „evadare” reusise.

In tot acest timp, Nicholas Tse si-a continuat munca, participand la filmarea catorva reclame. Asistentul sau a postat cateva poze cu actorul pe un blog, adaugand: „E inca in perioada de pauza pe care si-a luat-o cu ocazia nasterii fiului sau, insa unele lucruri nu pot fi amanate”. Intr-un final, la cateva zile dupa, Nicholas a postat cateva fotografii ale celui de-al doilea sau fiu. L-a numit pe nou-nascut Quintus, care in latina inseamna „mai” („Nascut in mai”). Reporterii imediat au inceput sa comenteze fotografiile: „intr-un fel, Quintus seamana cu bunicul sau, Patrick Tse. Are urechi lungi, ceea ce semnifica noroc, deoarece si Buddha are urechi lungi ! Nasul a la familia Tse, ochii rotunzi, toate par a reflecta imaginea bunicului sau.” Intr-una din cele 2 fotografii puse la dispozitie de Tse, cei doi frati (Quintus si Lucas) apar dormind unul langa celalalt. Fotografia a facut inconjurul internetului si a starnit doar mesaje induiosatoare din partea internautilor. Nicholas Tse/Cecilia Cheung este, in acest moment, poate cel mai mediatizat cuplu din show-biz-ul din Hong Kong.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
18 − 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.