Dupa o multime de filme se fac desene animate, imaginea lor este folosita pentru imprimarea de tricouri sau pentru realizarea de jocuri video. Insa nu multe din ele devin opere, in special opere chinezesti. „Battle of Red Cliff” a lui John Woo s-a transformat intr-o opera chinezeasca, si va fi prezentata pe scena prestigioasei Opere din Beijing pe 22 decembrie. Regizorul spectacolului, Zhang Jigang, a spus ca se va concentra mai mult pe rolul feminin Xiao Qiao, interpretat in film de Lin Chiling, din moment ce rolul ei din film a fost mai mereu umbrit de rolurile masculine din productie. Spectacolul este dedicat mamei regizorului, in varsta de 92 de ani, care, sustine Zhang Jugang, l-a inspirat sa revina la cultura chineza traditionala sis a regizeze aceasta opera, chiar daca personal nu este un mare fan al genului opera.

Filmul chinezesc regizat de John Woo, care a dominat pana saptamana trecuta box-office-ul japonez pentru mai bine de 5 saptamani, avand doar in Japonia incasari de peste 44 milioane dolari pana in prezent, va fi realizat in 2 versiuni: o versiune in 2 parti, distribuita in Asia, partea a doua fiind lansata in ianuarie 2009, si o versiune de 2 ore si jumatate lansata tot in ianuarie 2009, ce va fi distribuita in restul lumii.

Articol realizat de Alin © asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
11 + 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.