A Warm Wird - echipa producator scenarist din nou impreuna pentru Chaebol's DaughterProducatorii k-dramei “A Warm Word” (producatorul Choi Young Hoon si scenarista Ha Myung Hee) se reunesc inca o data pentru un nou serial ce va fi difuzat la SBS, numit “Chaebol’s Daughter”.

Scenariul se bazeaza pe o tanara “chaebol” (evident) ce este hotarata sa gaseasca un barbat care sa o iubeasca fara sa tina cont de renumele familiei sau bogatie, si decide sa-si ascunda identitatea. Deoarece aceste personaje, in general, tind sa gaseasca cele mai diferite de ele insele personaje de care sa se indragosteasca, personajul masculin este un tanar care crede ca dragostea este doar ceva de care cei puternici se folosesc pentru a detine mereu controlul. Scenariul se va concentra asupra intrebarii daca este posibil ca o tanara si foarte bogata mostenitoare si un tanar cu foarte putina educatie vor putea sa reziste intr-o relatie bazata pe iubire, cautand intrebari despre sensul banilor, iubire si natura umana, in general. Subiectul este inca destul de vag, dar “A Warm Word” a avut recenzii destul de favorabile cand a fost difuzat (anul trecut), chiar daca a avut un succes mai moderat.

Conform unui reprezentant al departamentului „Seriale” din cadrul SBS, “Chaebol’s Daughter” este luat in considerare (nu confirmat) pentru a fi difuzat dupa incheierea serialului “Heard It Through the Grapevine”, lunea si martea. Este posibil ca serialul sa fie difuzat incepand din luna iunie, la SBS.

“Chaebol” (in coreeana 재벌, din “chae” care inseamna bogatie sau avere si “pol” care inseamna factiune, clan) este un cuvant sud coreean ce vine din zona de afaceri a conglomeratelor. Sunt multinationale ce sunt dezvoltate la nivel global si care detin numeroase companii internationale si controlate de un presedinte care detine puterea asupra tuturor operatiunilor. Termenul este des folosit in acelasi context cu termenul din limba engleza pentru “conglomerate”. A fost folosit pentru prima oara in 1984 si astazi in Coreea de Sud exista mai multe familii mari care controleaza coorporatii diferite. Spre exemplu, din anul 2000, Hyundai a avut un rol in destinderea relatiilor dintre Coreea de Nord si Sud.

(Surse: IS Plus, TV Report)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
10 − 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.